Милионерският наследник и музикална звезда от недалечното минало - Руши

...
Милионерският наследник и музикална звезда от недалечното минало - Руши
Коментари Харесай

Лични драми измъчват Руши Видинлиев, жена му изпадна в тежка депресия

Милионерският правоприемник и музикална звезда от недалечното минало - Руши Видинлиев, към този момент е татко на две деца, само че животът му въобще не е толкоз спретнат, колкото наподобява на пръв взор,научи HotArena. Поп изпълнителят от дълго време се скри от светлините на прожекторите, а за интимният му свят не се знае доста. Говори се, че ексцентричният артист съзнателно странял от светската суетност поради проблемите на брачната половинка му – топмоделът Таня Илиева.

През 2016 година фамилията се снабди с първа рожба, а преди 4 месеца на бял свят се появи и втората им щерка, която кръстиха на майката на Руши – Лора Виденлиева. Таня от дълго време страдала от честа промяна на настроенията и разтърсени нерви, само че след второто раждане казусът се задълбочил. Отлично осведомени източници издават пред „ Уикенд ”, че манекенката изпаднала в тежка следродилна меланхолия, която рефлектирала прочувствено и върху мъжа й. Видинлиев бил мощно угрижен за психологичното здраве на половинката си и се чудел по какъв начин да й помогне в превъзмогването на рецесията.
Всичко почнало малко след появяването на второто дете. Първоначално Илиева получила проблеми със съня, в резултат на които се появила мощна тревога. Манекенката развила натрапчиви мисли, че не се грижи добре за бебето, че се проваля като майка и жена, а съгласно експертите това са първите признаци на клинична меланхолия. Вместо да лети на крилете на щастието, Таня не желала да се приближава до новороденото от боязън, че може да му навреди. Заради засиленото безпокойствие тя отслабнала фрапантно и се затворила в себе си. Отблъсквала даже Руши, който правел всичко допустимо да я вдигне на крайници. Под неговия напън Таня Илиева се съгласила да се съветва със експерт, който й предложил терапия, съобразена с самостоятелното й положение.

Според здравните специалисти следродилната меланхолия въобще не е безобидна и в някои случаи може да докара до съществени прочувствени контузии у майката. Обикновено околните хора и приятелите са първите, които разпознават признаците, а поддръжката им е доста значима в такива случаи. За благополучие Таня имала опората на своята обичан , с който са дружно и в положително, и в неприятно повече от 10 години. През всичкото това време младите родители неведнъж се събираха и разделяха, само че в последна сметка преодоляха разликите си и сътвориха семейство. Двойката живя за малко в Ню Йорк, където Видинлиев следваше постановка, а Илиева покоряваше стилните сцени, а след това се завърна в България.
Преди 5 години из светските среди плъзнаха клюки, че влюбените най-сетне са узаконили връзката си и са се венчали в Италия в стеснен фамилен кръг. Според клюките пeвeцът ce oжeнил зa ĸpacивaтa си другарка нa загадка гала с стеснен брой посетители. Сред тях били майката на Руши – милионерката Лора Виденлиева, и митичният му татко Метин.

Запознати издават, че по-късно Руши и Таня се завърнали в България, където и до през днешния ден живеят надалеч от светлините на прожекторите. Макар че се открили в родината, те постоянно пътували до Италия и до ЮАР, където от години живее Лора Виденлиева. Заможната вдовица на Владимир Грашнов разполага с голямо имение в африканската страна и приветствала с отворени прегръдки сина си и снаха си. Фамилията има и просторна къща в курортното градче Стреза на езерото Маджоре в Италия, за която се носят какви ли не митове. Говори се, че парцелът е на стойност близо 7 милиона евро и разполага с 8 спални, 4 гаража и божествена тераса с необикновен аспект. Въпреки че имаше опция да роди зад граница, Т аня избра да даде живот на децата си в България . Разбира се, и двата пъти тя избра частна болница, тъй като там я обгрижвали оптимално и се радвала на първокласна конюнктура. В последна сметка обаче, даже парите на мъжа й не съумяха да я спасят от депресията, с която към момента се бори.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР