Милион фантазии в стил Дисни ще се сбъднат това лято,

...
Милион фантазии в стил Дисни ще се сбъднат това лято,
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланшар планира перфектната си сватба в Дисни след освобождаването от затвора

Милион мечти в жанр Дисни ще се осъществен това лято, когато Джипси Роуз Бланшар най-сетне получи приказната женитба, за която постоянно е мечтала - разбивайки шеговината, сложена от майка й върху нея, с цел да й попречи да откри обич.

Това ще бъде „ повторна “ женитба за Джипси, 32, и учителя Райън Скот Андерсън, 37, чиято законна гала беше изцяло персонална спекулация на 20 юли, 2022 година, в стените на Chillicothe Correctional Center в Мисури. Джипси беше в пандиза за ликвидиране втора степен, откакто се скри в банята, до момента в който интернет гаджето й Никълъс Годеджон намушка майка й, Дий Ди, 17 пъти в дома им в Мисури с нож, който тя открадна от Walmart.

Освободен на 28 декември, осем години и половина в 10-годишна присъда, Джипси извървя дълъг път от 9 юни 2015 година, когато, надрусана с болкоуспокояващи, тя подцени виковете на майка си за помощ като Годеджон, който служи на пожизнен затвор без право на подмяна, я умъртви, преди да избягат в хотел и да създадат порно видео, до момента в който ядат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР