Мили Боби Браун е само на 18, но вече гради

...
Мили Боби Браун е само на 18, но вече гради
Коментари Харесай

Неподозираните таланти на Мили Боби Браун

Мили Боби Браун е единствено на 18, само че към този момент гради амбициозна кариера. Освен актьорството, с което проби, звездата към този момент се е захванала и с други действия. Тя е и продуцент, развива и своя лична компания за козметика, а напълно неотдавна я виждаме и в изцяло нова за нея роля. И става известно, отдава ѝ се доста, още повече, че в нея съумява да съчетае и няколко забележителни гения вкупом.

Мили към този момент може да се похвали с режисьорския си дебют. В осъществяването на плана се включва и брат ѝ Чарли и работата им в тандем несъмнено впечатлява.

Късометражният филм, който основават, е сниман с един от най-новите модели мобилни телефони и макар дължината си от две минути и половина, приковава вниманието освен с красиво показани фрагменти, само че и с история.

Разказвачът в нея е самата Мили. Чуваме я да рецитира поема, която става известно, е написала сама. Вдъхновяваща е и концепцията за целия план, който показва порастването и построяването на убеденост на едно момиче.

Мили като дребна, изиграна от актриса, и Мили в този момент, която несъмнено, взе участие като себе си, преплитат персоналните си истории. А методът, по който го вършат, е разчувстващ и прочувствен, каквото е и посланието за себеоткриването и смелостта.

Освен че Мили режисира целия филм, взе участие в него, написа поемата и озвучава, тя разкрива и още един собствен гений. Виждаме я да демонстрира забележителни акробатични умения, за които признава, че е трябвало да мине през месец на усилени тренировки.

" Те символизират израстването ми, а хореографията е толкоз поетична. Това е и метод да изразя женската си мощ ", споделя тя в най-новото си .

Думите ѝ са напълно в синхрон с концепцията на плана и няма по какъв начин да отречем, звучат вдъхновяващо за всяко момиче и жена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР