Милена Рамчева работи в сферата на директния маркетинг над 15

...
Милена Рамчева работи в сферата на директния маркетинг над 15
Коментари Харесай

Милена Рамчева, изпълнителен директор на „Метрика“ ООД

Милена Рамчева работи в областта на директния маркетинг над 15 години и има богат опит в обслужването на клиенти, фулфилмънт и логистика за онлайн магазини. Кариерата ѝ стартира в издателство „ Рийдърс Дайджест “. Там е съветник по пряк маркетинг на съветската компания Bluefox за азиатския пазар, работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия. От ноември 2016 година е изпълнителен шеф на „ Метрика “ ООД. Завършила е „ Счетоводство и надзор “ и „ Маркетинг “ в Стопанската академия „ Д. А. Ценов “, Свищов. Има магистърска степен по „ Трудова и организационна логика на психиката “ от СУ „ Св. Климент Охридски “.

Експертизата и вдъхновението на Милена Рамчева са ориентирани към построяването на устойчиви бизнес модели с аутсорсване на поддържащите бизнеса процеси. „ Това дава опция на фирмите да усъвършенстват разноските си, да бъдат гъвкави от позиция на ресурсите, да се допрян до опит и технологии, които във времена на динамично развиване са основни за триумфа на всеки бизнес “, споделя тя.

„ Метрика “ ООД е компания за изнесени услуги в региона на потребителско обслужване и логистиката. Тя специализира в ръководството на поръчки за онлайн магазини (фулфилмънт). Част е от групата „ Медияпост Хит Мейл “, благосъстоятелност на френския пощенски оператор La Poste Groupe.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР