Милена е само едно от многото български момичета, станали жертва

...
Милена е само едно от многото български момичета, станали жертва
Коментари Харесай

Как Милена стана секс робиня в Германия

Милена е единствено едно от многото български девойки, станали жертва на жестоки сводници в Германия. Подлъгват я с красиви обещания, само че след това следва една до болежка позната история: побоища, заробване, насилствена проституция, споделя.

Сутеньорът Христофор М. очевидно е изкарвал положителни пари от бизнеса си със полови услуги в Дрезден, откакто е съумял да си построи прелестна къща с огромен плувен басейн в Доминиканската република. Христофор в това време е мъртвец, а пред съда в Дрезден е изправена брачната половинка му Габриела П. - съдържателка на.

По следите на дрезденските сводници

Екип на немската социална медия MDR следи юридическото почистване на тази мръсна история към този момент съвсем цяла година. В своя просторен репортаж, който ги води и в България, публицистите описват за ямболското момиче Милена (името е променено). Както в доста други сходни случаи, Милена е, който си има друга жена. Милена е принудена да спи с клиенти, а Божидар я бие брутално и дружно с Христофор и Габриела ѝ взима парите. До болежка позната история, която непрестанно се повтаря. Както изясняват пред репортерите обществени служащи в Ямбол: в Германия едно ромско момиче от България чака да печели доста повече, в сравнение с в родния си град. Тъкмо заради това такива девойки - нормално зле образовани, от сложни фамилии, с история на домашно принуждение - взимат за чиста монета обещания на хора като Божидар и Христофор. Добрата вест е, че след два месеца секс иго Милена съумява да се измъкне и да се върне в България.

В рамките на Европейски Съюз България е измежду страните с най-вече жертви на търговията с хора. Особено доста роми се намират в толкоз сложна житейска обстановка, че са подготвени да употребяват всеки предложил им се излаз, споделя пред немските публицисти общественият служащ от Ямбол Асен Стоянов.

Те посещават и един дом за подслоняване на жертви на търговия с хора, чието местоположение не желаят да разкрият, защото укрилите се там дами се боят за сигурността си. Социалната работничка Ана Николова споделя, че девойките и дамите, които се укриват тук, нормално идват от сложни фамилии или са израснали без наставнически грижи. " Романтична обич и брак, живот в чужбина: за това мечтаят доста от девойките тук ", обобщава Ана Николова. Голяма част от тези девойки са били полово експлоатирани таман в Германия - като Милена от Ямбол.

И като Сара, която също попада в мрежата на дрезденските търговци с плът от България. Сара е подлъгана от своя другарка и сякаш отпътува като сезонна работничка. Добре, че баба ѝ в България се усъмнява в историята и отива в полицията. Тъкмо по този начин стартира да се разплита мръсната история в Дрезден.

" Не знаят по какъв начин да потърсят помощ "

Много от жертвите в границите на процеса в Дрезден идват от Ямбол и покрайнините му, само че формалните цифри са ниски - най-малко съгласно ямболския прокурор Милен Божидаров, с който беседват немските публицисти. Той изяснява, че тези ниски публични цифри евентуално се дължат на изискванията на живот на тези хора, които постоянно са необразовани и по тази причина не знаят по какъв начин да потърсят помощ.

Процесът в Дрезден тече към този момент близо година, а подсъдимите ги чакат тежки санкции, настояват публицистите от MDR. Те напомнят, че наказването за търговия с хора може да доближи до 10 години отнемане от независимост, а към това обвиняване в тази ситуация се прибавят още сводничество и принуждаване към проституция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР