Милан проявява интерес към защитника на Челси Беноа Бадиашил. На

...
Милан проявява интерес към защитника на Челси Беноа Бадиашил. На
Коментари Харесай

Милан се насочва към защитник на Челси

Милан демонстрира интерес към бранителя на Челси Беноа Бадиашил. На " Сан Сиро " са набелязали французина за трансфер през януарския прозорец, разкрива " Гадзета дело Спорт ".
22-годишният централен защитник бе притеглен на " Стамфорд Бридж " от Монако през предходната зима против 38 милиона евро. Той обаче не съумя да впечатли през предходната акция, а от началото на сезона е преследван от травми и дефинитивно загуби титулярното си място в състава на Маурисио Почетино, като не е записал даже минута в Премиър лийг.

От Милан обмислят да се възползват от обстановката и да вземат французина в редиците си. " Росонерите " имат проблеми в защита, където Пиер Калулу е с травма, а Симон Кяер също постоянно има болежки и не може да бъде пълностоен. Затова в клуба търсят подкрепления и са се насочили точно към Бадиашил.

На този стадий е малко евентуално от Милан да изпратят оферта за закупуване на играча, а и в Челси надали ще се съгласят на сходен вид, защото Бадиашил е млад и преспективен футболист, който занапред може да разкрие цялостния си капацитет. По-вероятно е двата клуба да се схванат за отдаване чартърен на играча до лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР