Милан най-после сложи край на черната серия от четири мача

...
Милан най-после сложи край на черната серия от четири мача
Коментари Харесай

Милан най-после се съживи и спаси главата на треньора си

Милан най-сетне постави завършек на черната серия от четири мача без победа и взе глътка въздух. Това се случи с погрома над Киево в междинния кръг на Серия А.

"Росонерите " унищожиха с 4:1 във Верона своя противник и по този начин най-малко краткотрайно избавиха главата на наставника си Винченцо Монтела, който щеше да бъде уволнен, в случай че не беше извел отбора си до триумф.

За да е сигурен за мястото си, той би трябвало да реализира победа над Юве през уикенда, което наподобява доста тежка задача, само че към този момент най-малко отсрочи рухването на гилотината. И това стана по доста безапелационен метод.

С два бързи гола до почивката "червено-черните " прекършиха противника си. Първо в 36-та минута Сусо се възползва от една неприятно изчистена от отбраната на "летящите магарета " топка и с акуратен удар от границата на наказателното поле препарира вратаря - 1:0.

В 42-та минута гостите нанесоха втори пагубен удар. Тогава още веднъж Сусо стреля от сходна отдалеченост, бранителят на Киево Бощян Цезар опита да почисти с глава, само че просто трансферира вратаря си и топката навести мрежата на отбора му за повторно - 2:0. При този резултат пристигна и почивката.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР