Милан едва стигна до 2:2 като гост на последния Салернитана

...
Милан едва стигна до 2:2 като гост на последния Салернитана
Коментари Харесай

Милан едва взе точка от последния

Милан едвам стигна до 2:2 като посетител на последния Салернитана в дуел от 17-ия кръг на Серия А. Росонерите изравниха в края на мача в Салерно. Така Милан събра единствено 33 точки – осем по-малко от водача. Салернитана остава единствено с една победа и се намира на дъното с 9 точки.

Фикайо Томори даде преднина на гостите от Милано в 17-ата минута. Той означи третото си попадение за сезона. Домакините обаче обърнаха доникъде на второто полувреме. Федерико Фасио изравни за 1:1 в 42-ата минута с прецизен удар с глава след корнер. В 63-ата Антонио Кандрева изведе Салернитана напред за 2:1.

Сръбският нападател Лука Йович донесе точката за Милан с изравнително попадение в 90-ата минута. Асистенцията беше на Оливие Жиру.

Директен червен картон за Салернитана получи резервата Винченцо Фиорило в четвъртата минута на добавеното време. Той блъсна Флоренци в меле край терена в края на мача.

В другата среща късно нощес в Италия Монца претърпя домакинско проваляне от Фиорентина с 0:1. Гостите от Флоренция излязоха на четвърто място във краткотрайното нареждане с 30 точки. Лукас Белтран осъществя единственото попадение в 17-ата минута.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР