Милан е готов да посрещне на Сан Сиро целта на

...
Милан е готов да посрещне на Сан Сиро целта на
Коментари Харесай

Милан преборва Манчестър Сити за подпис на сръбски талант

Милан е подготвен да посрещне на " Сан Сиро " задачата на Манчестър Сити Матия Попович и е в развой на уточняване на последните детайлности.

17-годишният сръбски нападател впечатли на Европейското състезание за юноши до 17 години през май, впечатлявайки както " росонерите ", по този начин и първенеца на Висшата лига. През последните седем месеца Милан поддържа непрекъснат контакт с обкръжението му.

Попович към този момент е свободен сътрудник, откакто договорът му с Партизан изтече, а Милан е подготвил петгодишен контракт за надарения младеж..

Както се акцентира от Calciomercato.com, Милан е в заключителния стадий на договорката за Попович, като би трябвало да изчака, до момента в който навърши 18 години на 8 януари. Пристигането му заема едно от по този начин мечтаните места за играчи отвън Европейски Съюз в тима.

Ситуацията е извънредно деликатна, защото Манчестър Сити може да се опита да отмъкне сръбския младеж, откакто навърши 18 години в идващите дни, само че " росонерите " са уверени, че всичко ще бъде приключено в ранните стадии на идната седмица.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР