Жената, обвинена, че е истинският преследвач в Baby Reindeer, каза

...
Жената, обвинена, че е истинският преследвач в Baby Reindeer, каза
Коментари Харесай

Истинската Марта заплашва Стивън Кинг, докато спекулациите за филма Baby Reindeer нарастват

Жената, упрекната, че е същинският преследвач в Baby Reindeer, сподели на Стивън Кинг, че е подготвена да го съди, в случай че той се опита да получи кино версия от сензацията на Netflix.

Майсторът на ужасите е огромен почитател на шоуто и написа цяло „ есе “ за изкривената драма, откакто се пристрасти – и това естествено провокира спекулации, че нещо друго може бъде идно. Идентифицирана от интернет детективите като музата на героя Марта в поредицата, дамата беше хвърлена в светлината на прожекторите, откакто писателят Ричард Гад базира сериала на личните си прекарвания, когато е бил унизен от нея.

Шотландецът, за която в този момент се знае, че живее в Лондон, споделя, че е получила „ смъртни закани вследствие на неговото шоу “ и твърди, че сериалът на Netflix „ е жестоко интервенция в персоналния ми живот “. Тя добави: " Не желая хората да знаят къде пребивавам, само че няма да бъда накарана. " Тя постоянно разгласява изявления на страницата си във Фейсбук и споделя, че е същинската жертва.

Американския...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР