Миладинов, който се завърна в басейна след година пауза, стартира

...
Миладинов, който се завърна в басейна след година пауза, стартира
Коментари Харесай

7-мо място за Йосиф Миладинов на 50 м. бътерфлай на Европейското по плуване

Миладинов, който се завърна в басейна след година пауза, започва доста добре, само че в първите метри след скока изостана, което не съумя и да компенсира до края на дистанцията. Вчера той сложи нов народен връх в тази дисциплинираност - 23.20 секунди, а през днешния ден присъединяване му беше първи край за България на Европейското състезание.

„ Направих всичко, което мога, само че плуването не ми стана за жал. Но няма нищо, аз съм удовлетворен. Три плувания направих по 23 секунди, тъй че опитът ми е на 50-те метра. Надявам се всичко да е наред на следващия ден на 100-те метра. Гледам напред, уповавам се да продължа да подкрепям тази форма и то времето ще покаже дали към момента съм част от елита. Не бих споделил, че съм вдигнал летвата с вчерашните резултати и двата национални върха. Днес самото ми плуване не беше добре. В смисъл, излизането ми от старта беше неприятно. Изпуснах водата още първоначално и оттова се провали цялото плуване “, показа след старта пред Българска национална телевизия Миладинов.

Златото е за италианеца Томас Чекон с 22.89, а второто място е за Максим Гросе (Франция) с 22.97, който остана 2-и и на 100 метра свободен жанр. Бронзов орден взе Диого Матош Рибейро с 23.07.

Притежателят на международния връх в дисциплината Андрий Говоров (Украйна), който е Европейски отличник от Лондон през 2016-а година и трети от Световното състезание през 2017-а година в Будапеща, през днешния ден се подреди 6-и.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР