Микробус се вряза в кафене в центъра на белгийската столица

...
Микробус се вряза в кафене в центъра на белгийската столица
Коментари Харесай

Микробус се вряза в кафене в центъра на Брюксел, има ранени

Микробус се вряза в кафене в центъра на белгийската столица Брюксел, оповестява “Асошиейтед прес ”. 

Той е помел маси и столове, а шестима души са леко ранени, добавя БТВ. 

От полицията оповестиха, че водачът е избягал с транспортното средство. Все още не е ясно дали става въпрос за съзнателно действие, както и възможните претекстове на причинителя.

След случая Органът за разбор на заканите от тероризъм на Белгия увеличи за няколко часа равнището на паника от втора на трета степен за всеобщо посещавани места и обекти в столицата. Нивото на паника беше още веднъж свалено след " успокояващи данни ", съобщи представител, без да заяви детайлности.

" Малко пред 13 ч. микробус се е врязал в кафене на улица " Сен Мишел " в цялостния с гости исторически център на града, " след което водачът е избягал, без да спре ", заяви говорителка на полицията в Брюксел.

" Службите за незабавни случаи са пристигнали неотложно на място и са помогнали на шестима леко потърпевши ", а микробусът е бил открит малко по-късно, добави тя. 

Шофьорът към момента се търси. 

" Това, което знаем сигурно, е, че транспортното средство се е движело с висока скорост " в посока на кафенето, където е имало " туристи, работещи и поданици на града и негови гости ", съобщи кметът на Брюксел Филип Клоз, представен от ежедневника " Соар ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР