Микробус на община Септември изгоря тази нощ в село Семчиново.

...
Микробус на община Септември изгоря тази нощ в село Семчиново.
Коментари Харесай

Микробус на община Септември изгоря в село Семчиново

Микробус на община Септември изгоря тази нощ в село Семчиново. С автомобила се доставя храна на обществено слаби. Все още не е ясно дали това е палеж или огънят е породен от техническа нередовност.

Полицията проверява случая. Инцидентът е два дни преди частичните кметски избори в Семчиново, където Димитър Джамов и Пламен Темелков се борят за поста. Изборите са изключителни откакто с решение на Върховния административен съд от поста беше отхвърлен Пламен Темелков. Срещу него се води дело в Испания по обвиняване за управление на незаконна група, занимаваща се с трафик на хора и изнудване.

Сигналът за изгорялата кола са подали поданици на селото, които са поискали анонимност, оповестява Българска национална телевизия. Те обаче считат, че пожарът е тенденциозен, тъй като колата е изгоряла единствено на стотина метра от къщата на единия от претендентите за кмет. Няколко часа преди случая в Семчиново е имало и предизборно заседание.

Микробусът е бил паркиран до дома на водача, който го е карал. Имало е заплаха огънят да засегне и къщата. Разследващите към момента нямат безапелационен отговор дали пожарът е тенденциозен.

След като бъде назначена пожаротехническата експертиза когато тя ни даде изясненост каква е възможната причина за пожара тогава можем и да бъдем по-конкретни и във всяка една такава обстановка се работи по всички вероятни версии, в това число и тенденциозен палеж, несъмнено, само че досега нямаме някакви безапелационни доказателства за това, сподели Мирослав Стоянов - представител на ОД на МВР-Пазарджик.

От община Септември оповестиха, че няма да има проблеми с доставката на храна за социалнослабите поданици и към този момент е обезпечен различен автомобил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР