Микроблог платформата Threads, стартирана миналото лято като конкурент на социалната

...
Микроблог платформата Threads, стартирана миналото лято като конкурент на социалната
Коментари Харесай

Аудиторията на Threads е нараснала до почти 100 милиона потребители на месец

Микроблог платформата Threads, стартирана предишното лято като съперник на обществената мрежа X на Илон Мъск, натрупа ‘малко под’ 100 милиона дейни консуматори месечно, сподели основният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг по време на диалог по отношение на облагите за третото тримесечие.

„ Минаха три месеца и съм доста удовлетворен от траекторията. Сега наближаваме точката, в която ще би трябвало да се съсредоточим върху по-нататъшното развиване на общността. “ — сподели Марк Зукърбърг. Meta вижда опция да се конкурира съществено с платформата, известна преди като Twitter, която новият притежател Илон Мъск се пробва да трансформира в супер приложението X, сподели ръководителят на Instagram и кураторът на плана Адам Мосери по време на стартирането на Threads. Преди ден той също по този начин изрази вяра, че през идващите месеци новата платформа ще може да се приспособява към условията на Европа за обществените мрежи, да обезпечи съгласуемост с протокола на децентрализираните обществени мрежи Fediverse, както и да се интегрира по-тясно с Instagram.

„ Мислех дълго време, че би трябвало да има приложение за обществена връзка за един милиард души, което би било малко по-положително. Мисля, че в случай че продължим в този дух още няколко години, ще имаме късмет да осъществяваме нашата визия “ — добави Марк Зукърбърг. Оптимизмът му беше подсилен от основния финансов шеф на Meta Сюзън Ли: „ Threads също остава привлекателна дълготрайна опция и ние сме разчувствани да подкрепим мощния му подтик през идната година. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР