- , , , . , - - , -

...
- , , , . , - - , -
Коментари Харесай

Мик Шумахер може да напусне Формула 1

-,,,., - -, -.

Your questions, answered by Mick!

Watch the full version on our YouTube
— Haas F1 Team (@HaasF1Team)
Тепърва предстои да се потвърди информацията, че Шумахер-младши е загубил подкрепата на Ферари и лично на Матиа Биното. Все още не са ясни причините за този разрив, ако той е факт, но това ще е важно за разпределението на местата в Хаас догодина, тъй като Ферари има влияние при избора на единия пилот на тима.
 1 1
Другият вариант за Шумахер се смяташе, че е да премине в Уилямс, но там кандидатите да станат съотборници на Алекс Албон са сериозна бройка. Смята се, че доставчикът на мотори на Уилямс Мерцедес иска да сложи на мястото Никола Латифи шампиона във Формула Е Ник де Врийс. В същото време собственикът на тима Dorilton Capital най-вероятно ще държи на американския пилот от Формула 2 Логан Сарджънт, а шефът на тима Йост Капито иска да задържи Латифи, тъй като неговите спонсори осигуряват сериозна част от бюджета на тима.

Алфа Ромео също е вариант, но това шансовете на Гуаню Джоу да остане и догодина са сериозни, освен това звездата на младежката програма на италианската марка е Тео Пуршер от Формула 2.
, ,
Шефът на Хаас Гюнтер Щайнер вече заяви, че бъдещето на Мик в тима ще се обсъжда най-рано в края на август, веднага след края на лятната пауза, но преговорите може да се проточат и до края на сезона и това едва ли ще допадне на Шумахер-младши и мениджмънта му, тъй като времето не е в негова полза.

: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР