Михаил Касабов внесе документи за вписване в Търговския регистър, впоследствие

...
Михаил Касабов внесе документи за вписване в Търговския регистър, впоследствие
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Конгресът трябва да се проведе в НДК, да се излъчва на живо и в присъствието на журналисти

Михаил Касабов внесе документи за регистриране в Търговския указател, след това съдът направи предложение да бъдат оправени и тези документи, и той го направи, и след това е вписан в Търговския указател. Сега изтича тридневният период, в който може да се апелира това регистриране. До края на деня, в случай че не бъде обжалвано това решение, Касабов е вписан публично, и към този момент може да съставлява краткотрайно БФС като президент. Това съобщи един от претендентите за президент на БФС Димитър Бербатов в предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия.

" Това което може да се случи е някой от Изпълкова да апелира това регистриране. Хората, които са дали своят вот единомислещо за неговото назначение първия път, в този момент може да реши да апелира личното си решение. Те нямат право да се жалят пред Софийски градски съд, а единствено пред Конреса. И в този момент в случай че някой от тях апелира пред Софийски градски съд, желая да видя дали Софийски градски съд ще допусне сходна тъжба, тъй като и преди е имало такива тъжби, и тогава софийски градски съд е споделил, че би трябвало да се жалите пред Конгреса. Любопитен съм да видя, в случай че някой арбитър наруши закона и допусне сходна тъжба да стигне при него, персонално аз ще обявявам името на съдията ", изясни Бербатов.

" Ако конгресът се организира на 15 март, отлично. Но по-важно е той да е изработен транспарантно, професионално, да няма някой да апелира. Моето персонално мнение е, че той не би трябвало да бъде в хотел. Трябва да бъде в НДК ", разяснява Бербатов.

Той изясни още, че на Конгреса би трябвало да бъдат позволени публицисти, както и той да бъде предаван онлайн.

" С моя екип демонстрираме, че упорството и постоянството в вярната посока са видни за всички, с цел да може след това никой да не може да апелира Конгреса. Да се завърши това нещо и който бъде определен да се опита да гради, да строи към по-добро. За следващ път ще обиколиме страната, с цел да се опитаме да ги убедим какво желаеме да създадем ", сподели Димитър Бербатов.

" Който и да бъде определен, една от дилемите му е изключените клубове да бъдат върнати ", разясни и още той.

Бившият футболен национал разяснява и кандидатурата на Георги Градев за президент на БФС. Градев бе част от екипа на Бербатов.

" Човек в някакъв миг се разделя с хората, които е работил, това са естествени неща. Няма проблем, дано създадем почтена конкуренция. Това обаче, което не ми харесва е да се атакуват хора от моя екип. Не ми харесва да се нападат членове на даден екип, аз не бих си го разрешил, това не е спортменстки ", добави Бербатов.

" С цялото ми почитание към сегашните претенденти за президенти, не мисля, че се виждам като вицепрезидент на някой от тях ", съобщи той.

Той счита, че който и да бъде претендентът на настоящето управление на БФС, би трябвало да е наясно, че той няма бъде почитан и ще бъде компроментиран.

" Цялото управление на БФС е компроментирано, тъй че си мисля, че подобен човек доста мъчно ще бъде открит ", изясни Димитър Бербатов.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР