Михаил Билалов има славата на страшно интелигентен и умен мъж,

...
Михаил Билалов има славата на страшно интелигентен и умен мъж,
Коментари Харесай

Горката жена: Вижте на какъв тормоз подлага съпругата си ерудираният Михаил Билалов!

Михаил Билалов има славата на ужасно образован и интелигентен мъж, на човек ерудит. Той сполучливо зае мястото на Ники Кънчев в " Стани богат ", а всеобщото мнение на феновете е, че води в пъти по-добре от предшественика си. Да, екранния Джаро несъмнено е повсеместен любим и може би по тази причина папарашките фотоси, които изтекоха с него в нета, потресоха мнозина.

Кадрите са от преди броени дни и са снимани в... стойте да не паднете... в чалготека в Плевен. Билалов, който сякаш е познавач на стойностното и красивото, очевидно се кефеше на дивашката чалга в клуба, че даже и се разтанцува на парчето " Ти не си за мен " на Галена. Ако не можете да си го визиите, умерено! И ние не успяхме, в началото...

Вижда се доволното лице на Михаил, до чието сепаре висеше и телохранител - съвсем като в сериала. На пръв взор ще си кажеш - ок, писнало му на индивидът, отишъл. Но физиономията на брачната половинка му - Ваня Николова, която е сценарист на " Под прикритие " приказва напълно друго.

Лицето на дамата издава такова досада и неодобрение, че чак неловко да ти стане. Явно дамата не понася сходен жанр заведения и музика, само че на мъжа й никак му не дреме. Което не приказва добре за него в тази ситуация.

Припомняме, че Михаил Билалов и Ваня Николова оповестиха любовта си преди две лета и събраха хиляди пожелания за фамилно благополучие от другари и фенове.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Михаил Билалов Ники Кънчев СТани богат Ваня Николова Михаил Билалов и Ваня Николова чалга Джаро Под прикритие
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР