Михаела Тодорова е носителка на короната Мис Плеймейт за 2019

...
Михаела Тодорова е носителка на короната Мис Плеймейт за 2019
Коментари Харесай

Мис Плеймейт: Искам по-сочно дупе, обичам грубите мъже

Михаела Тодорова е носителка на короната " Мис Плеймейт " за 2019 година. Родена е в Казанлък, на 23 години. След триумфа си на " Плеймейт " Тодорова стана една от най-одумваните дами у нас. Мишето даде особено изявление за читателите на вестник " България Днес ", в което разкри доста любопитни детайлности към персоналния си живот. Публикуваме го със съкращения.

- Михаела, къде ще прекарате Нова година?
- Ще бъда в кръчмата на Галена. Там тя ще пее с Азис. С Галена съм близка и по тази причина взех решение да съм в България.

- Навсякъде у нас и по света се влиза със зелен документ. Имате ли?
- Да, имунизирах се. Не съм го направила единствено поради зеления документ, макар че ми е от огромна изгода поради пътуванията. Повече се тормозя за околните си - най-много поради мама и баба. Затова се имунизирах. Баба ми е стара. Ваксинирана е, само че въпреки всичко ме е боязън. Майка ми не желае да се имунизира. След имунизацията съм по-спокойна. Смятам, че да се имунизираш е най-адекватното решение в тези смутни времена.

- Вие сте запалена пътешественица. Колко страни посетихте тази година?
- О, не знам. Много са. Не съм ги брояла. Само за декември бях в Румъния и Англия. Обичам да пътувам доста и го върша непрекъснато. След Нова година мисля да отида на някоя топла дестинация. Да е малко по-екзотично място.



- Посетили сте куп страни. Къде ви харесва най-вече?
- За мен мястото не е от толкоз огромно значение. Най-важно е компанията. Хората, с които си. Иначе в Бали е най-хубаво. Там е най-разнообразна храната. Условията са на равнище. Културата им е доста друга. Има какво да се види. Пълно е с разнообразни животни, а аз доста ги обичам. Лошото на Индонезия е, че е доста надалеч. Полетът е прекомерно дълъг, колкото да го устоявам. Трудно бих се навила да отида още веднъж.

- Къде ви харесва повече - на плажа край морето или на планинска вила, която е обградена със сняг?
- На вила в планината. Звучи по-романтично. Стига да има една камина, алено вино, да си пусна един филм. И любовта да ври и кипи.

- Напоследък е съвременно доста звезди да си оперират я носа, я дупето. Вие замисляте ли се за сходна намеса?
- Като цяло не бих си барнала лицето. В последно време и аз се възнамерявам за интервенция на дупето. Много съм слаба, а желая задните ми елементи да са по-пищни и по-големи. Едно бразилско дупе няма да ми стои по никакъв начин зле.



- Има ли известен мъж, за който мечтаете да излезете на срещи или да сте освен това?
- Хм. Като дребна харесвах доста Майк Тайсън. Допадат ми по-груби мъже. Такива, които наподобяват по този метод. Свикнала съм мен да ме харесват, а не аз тях. Като цяло мен външният тип не ме впечатлява. Като видя мъж, не споделям " уау ".

Един мъж би трябвало да ме впечатли с темперамент. Разбира се, той би трябвало да има благоприятни условия. Но и да има доста пари, в случай че няма поведение, няма какво да се случи. Не обичам мъжете да ме командват.

- Вие сте от Казанлък. Бихте ли се върналите един ден в родния си град, с цел да развивате бизнес там?
- Аз го върша сега. Помагам на майка ми в стартирането на нов бизнес. Отварям и хранителен магазин. Ако имам опция, бих пособия. Често се прибирам при фамилията. Бих продавала в магазина, стига да съм там.
Свързани вести Обрат: Михаела Тодорова проговори за сбиването с Гущерова Михаела Тодорова е новата “Miss Playmate ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР