Михаела Тодорова е Мис Плеймейт 2019. Блондинката за кратко успя

...
Михаела Тодорова е Мис Плеймейт 2019. Блондинката за кратко успя
Коментари Харесай

Мис Плеймейт Михаела Тодорова: С Христо Сираков много се обичахме, дължа му всичко, което съм постигнала!

Михаела Тодорова е " Мис Плеймейт 2019 ". Блондинката за малко съумя да се утвърди като една от най-скандалните носителки на короната. Името й през месец е в медиите. Тодорова разтвори душата си особено за читателите на " България Днес ". В изявлението тя разкри неща, които споделя за пръв път.

- Михаела, състезанието " Мис Плеймейт " тази година е под въпрос поради COVID-19. Огледахте ли тазгодишната годишна продукция? Коя кандидатка заслужава да наследи короната от вас?
- В тазгодишния конкурс има доста разнообразни девойки. Продължава наклонността множеството да са дебютантки - напълно млади и елементарни девойки, без особени искания, каквото бях и аз преди години. И въпреки всичко има огромна разлика - аз се подготвях доста деликатно. Mинах първо през състезанието, без да съм публична кандидатка. Ако помните, броят през 2018 се споделяше " 11+1 мислено ". Tогава играх ролята да съм това момиче, за което би трябвало да имаш едно мислено. Както постоянно, от дребна целя да съм друга и благодарение на Христо Сираков, Любен Дилов и Боби Гълъбов ми се получиха нещата. Реших се да вземам участие в състезанието едвам на втората година. Сега множеството са на правилото дай да вземам участие, пък каквото стане, само че и това не е неприятно. Съдбата обича смелите, са казвали едно време бабите ни.

- Една от кандидатките е транссексуална. Според вас редно ли е да се позволяват такива девойки до състезанието?
- Въпросът е комплициран, тъй като Симона не е напълно момиче, нали? Но пък живеем в съвременни и толерантни времена. Мисля, че уредниците на " Плеймейт 2020 " вършат самоуверен пробив с тази кандидатура, ревизират по какъв начин ще реагира обществото. Симона е симпатична и щом желае да бъде момиче, дано бъде, какво пък толкоз. И аз желая да съм султанеса на Бруней, но не ме канят в техните състезания ( смее се). Всъщност не желая да съм султанеса на Бруней, тъй като ще ме карат да си забулвам лицето, а мисля, че то е доста красиво.

- Какво би трябвало да има една " Мис Плеймейт "?
- Христо Сираков отговаряше на този въпрос шеговито " да е дащна ". Но в действителност ми е мъчно да изредя някакви особени характерности. Знаете, че това не е тъкмо конкурс за хубост, макар че постоянно печели най-красивата. Има и доста други неща - храброст, освободеност. Мое мнение е, че това е конкурс за смяната - по какъв начин едно нормално момиче, като обърнеш прожекторите, медиите и хората към него, ненадейно се трансформира. За мен е най-важно да не се самозабравя. Откъде е тръгнала и каква е била. Хората не са изключително доброжелателни към този вид състезания. Изисква се храброст, тъй като ще ти се наложи да се изправиш пред доста неприятни погледи.

- Колко тежи короната? Какво ви даде и какво ви взе купата " Мис Плеймейт "?
- Даде ми доста. Може би ми взе малко от свободното време и отсрочи концепциите ми да продължа да изучавам, само че пък научих толкоз доста неща за себе си. Не си мислете, че е леко и животът на " Мис Плеймейт " е някакъв безконечен ваучър. Най-много тежи, че за момент не би трябвало да се отпуснеш. Винаги би трябвало да си на равнището на упованията към теб, топ облечена, гримирана, фризирана. Нещо като гейша (смее се) или все едно постоянно си на фотосесия, даже и на улицата. Хората те познават, снимат се с теб и те разискват най-директно.

- Тази година състезанието ще премине без Христо Сираков, който изненадващо умря неотдавна. Вие бяхте доста близки с него. С какво ще го запомните?
- Христо бе удивителен човек. Човек, който трансформира живота на всеки, докоснал се до него. Все едно дали става дума за младо момиче, другар или бизнес сътрудник. Имам доста забавна история с Христо, която постоянно сме крили, с цел да не стартират всички да ме свързват с него. Като всяка нова плеймейтка просто съм избягвала това. Той е индивидът, на който дължа всичко това, което ми се случи. Познавам го от 18-годишна, близо 4 години. Толкова доста го обичам и ми е мъчно да допускам, че това е истина. Христо беше най-близкият ми човек, най-хубавият ми другар. Аз съм доста сложен темперамент и не позволявам никой до себе си, само че Христо беше един от дребното изключения. След като той си отпътува, от мен си потегли част от мен. Дано Боби Гълъбов и Любо Дилов съумеят да запазят този необикновен дух на състезанието отсега нататък. Аз съм горда, че съм последната коронясана от Христо Сираков. Съжалявам, че не съм казвала преди и съм криела от хората какъв брой го обичам този човек, единствено да не си кажат нещо. Но най-малко си го казвахме двамата един на различен и той си го знаеше!

- Вашето име непрекъснато е обвързвано с мъже. Не един или двама са обявявани за ваши интимни сътрудници. Има ли в действителност някой до Михаела Тодорова?
- Винаги съм избягвала да ме свързват с който и да било. Мразя подобен вид неща. Била съм с персона от нашите среди, само че ще го запазя в загадка, тъй като ще стане огромен скандал (смее се). Но дали в действителност има човек до мен, единствено може да гадаете. Всичко друго е единствено постни клюки.

- Вярно ли е, че едно от гаджетата ви е купил безценен джип, както се написа и приказва?
- Аз съм задоволително оправна сама да си закупувам колите, само че не връщам. Не се дърпам от подобен вид дарове, в случай че някой има предпочитание да го направи. Трябва да подчертая, че татко ми е занаятчия на мотори и ме е научил да запознат съм мотори, освен от цвета на тапицерията.

- Светът се промени след идването на ковид. Страхувате ли се от него? Как се пазите? Спазвате ли всички ограничения?
- Вече изкарах ковид. Беше относително леко и към момента имам имунитет. Мисля, че това е нещо, през което би трябвало да преминем всички и да не откачаме от тази смяна. Важно е да си създадем верните заключения. Да научим нещо за себе си, за обществото и за света от това тестване. Иначе е безсмислено. Стремя се най-много да вардя околните си и хората към себе си. За самата мен не ме е толкоз боязън, аз минах през това. Докато сме млади, имаме вяра, че сме безсмъртни, нали по този начин?

- Как изкарахте двумесечната карантина?
- Изолацията не ме пречупи. Успях да си умря от тази моя непрекъсната въртележка на суетата, да помисля за бъдещето, да погледам филми, да почета и обичаното ми - да имам повече време за секс (смее се). Беше просто непредвидена почивка.

- С какво се отпътуваме сега? И какви упоритости имате - преди време бяхте споделила, че желаете да се занимавате със земеделие.
- Това със земеделието е огромна смешка. Но като се замислите, всички в един миг ще се занимаваме със земеделие - " прахуляк от прахта и пръст от пръстта ", както споделят свещениците. Ще се върнем към земята, откъдето сме пристигнали. Баща ми се занимава със земеделие и ще стартира, когато в действителност го усетя. Иначе сега си върша моя фешън линия облекла. Бавя се, тъй като просто доста майсторя нещата и желая да е на международно равнище и всеки артикул да е неповторим. Имам нюх и знам какво ще се хареса на девойките.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР