Михаела Стоичкова отново разбуни духовете с начина си на обличане.

...
Михаела Стоичкова отново разбуни духовете с начина си на обличане.
Коментари Харесай

Жена без стойност! 20-годишен прибира милионите на Стоичков заради Мика

Михаела Стоичкова още веднъж разбуни духовете с метода си на обличане. Тя не стопира да излага татко си, който явно към този момент се е примирил, че с майка й не са й дали положително образование.

Мика се щракна с рокля, която акцентира зърната на гърдите й, което е демонстрация на липса на просвета. По този метод тя още веднъж демонстрира, че няма грам достолепие.

На фотографията обаче се разкри нещо много по-интересно. На дясната ръка на Мика се вижда годежен пръстен.

Очевидно най-сетне огромната дъщеря на Стоичков ще стане младоженка. Макар да е на 34 година и да има дете, тя в никакъв случай не е минавала под венчилото, тъй като с Айкут, от който роди, нямаше брак

Избраникът на Мика се споделя Йордан Георгиев и е с цяло десетилетие по-млад от нея. Той е единствено на 24 година а към този момент се точи за милионите на Камата.

Данчо има рекламна организация, само че другояче е артист. Той се е отказал от специалността си поради парите, които там не са по никакъв начин доста.

Сега ще има опция да заграби каквото може от семейство Стоичкови, което по никакъв начин не се нравело на легендата на Барса. На Ицо му пристигнало до гуша щерките му да взимат хрантутници, които са с дъщерите му единствено за пари.

Мика Стоичкова обаче сама си е отговорна, че притегля такива мъже, тъй като се държи като пропаднала жрица на любовта. Няма по какъв начин да изискваш почитание, когато се показваш с такава рокля, просто не върви. Всеки мъж ще си намерения, че това е жена, която става единствено за леглото, само че тъй като татко й има пари, може и за освен това.

Мика цялостен живот е разчитала единствено на „ тати “ за всичко. Не е първа хубавица и множеството й гаджета са впечатлени от това, че е щерка на Христо Стоичков. Освен това не блика и от разсъдък.

Михаела си откри даже работа с помощта на татко си. Тя сега е шеф на Професионалната футболна лига у нас, а нищо не схваща от футбол.

Мика обаче не прави оценка всичко, което има, тъй като продължава да се държи като евтина жена, което по никакъв начин не й е нужно, само че очевидно й идва от вътрешната страна.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР