Михаела Павлова е позната на българската аудитория с участието си

...
Михаела Павлова е позната на българската аудитория с участието си
Коментари Харесай

Тайните за красота на една звездна майка – Михаела Павлова



Михаела Павлова е позната на българската публика с присъединяване си в един от най-успешните планове на NOVA – „ София денонощно “. След това тя става и фаворитка на всички младежи с присъединяване си в един от най-успелите уеб сериали – „ Следвай ме “. Сега Михаела е водеща и на най-новата видео поредност „ Ох, на мама! Stories “.

Вече от съвсем година тя е в ролята на майка и се радва на прелестна дъщеричка. Новата уеб поредност за родителство и деца е още едно предизвикателство пред Михаела и тя още веднъж потвърждава, че с изключение на фаворитка на младежите, се трансформира и в фаворитка на всички родители, които наблюдават „ Ох, на мама! Stories “.

Тя е привикнала да взима изявленията от звездни майки, само че в този момент тя е тази, която ще влезе в ролята на интервюирана, тъй като има какво да ни опише.

A post shared by (@mihaelapavlova) on Sep 9, 2020 at 1:00am PDT

Михаела, по какъв начин прекарахте лятото с детенцето си? Видяхте ли морето? Събрахте ли спомени-съкровища?

С боязън чаках лятото да пристигна, с цел да заведем Кая на море, тъй като щеше да ѝ бъде първата среща с пясъка и солената вода. Е, видя морето и не беше очарована. Доближеше ли водата, правеше шпагат, а пясъка гледаше с гадност и даже не излизаше от хавлията. Позитивното беше, че не я гонех по плажа с изречението “какво имаш в устата?”. Събрахме малко мидички и слънце и се прибрахме у дома.

Кой беше най-приятният ти момент от лятното всекидневие?

И двете с Кая сме юлски деца и обичаме слънцето! Гледам допустимо най-дълго време да прекарваме на открито.

A post shared by (@mihaelapavlova) on Jul 24, 2020 at 10:33am PDT

А по какъв начин се оправи с провокациите на лятото за хубостта? Все отново не сме единствено майки, само че дами и обичаме да сме в прелестна форма. Всички знаем, че през лятото кожата ни страда доста поради UV-лъчите и постоянно става неравна и с петна. Ти откри ли решение на този проблем?

Всеки, който ме познава знае, че обичам козметиката. Откакто родих, поставям грим все по-рядко, само че пък наложително се грижа за кожата си, изключително лятото. Използвам страховит дневен крем на, който понижава тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Допада ми поради слънцезащитния фактор и че видях усъвършенстване на тена на лицето си още на втората седмица.

 Edna.bg

Много от моите приятелки, които родиха неотдавна, се оплакват, че поради бременността и хормоните кожата на лицето им се е трансформирала, почнали са да им излиза по-лесно пигментни петна, кожата им изсъхва доста бързо...Всичко това аз съкращавам с моя, който освен пази от слънцето и петната, само че и хидратира кожата ми в действителност добре.

Какви други женски хитринки прилагаш, с цел да изглеждаш толкоз добре? Едва ли имаш по цялостен час пред огледалото?

Гледам да пия доста вода, разчиствам кожата постоянно с тоник и не не помня крема! Отделям внимание на косата си, като поставям разнообразни цветове (сега съм с лилави кичури) и обличам рокли, които бях не запомнила, че имам хаха. Далеч съм от разбирането, че щом си майка, би трябвало да носиш чеп и спортна блузка и да не си отделяш внимание... коства ми по 10 мин дневно, само че се усещам ужасно!

В началото на нов деен сезон сме. Какви са проектите ти за поредицата, с които майки ще ни срещнеш в „ Ох, на мама! Stories “?

Нямам самообладание да стартира новият сезон! Ще се срещам с млади, надарени и известни майки и бащи, които ще ни опишат своите истории. Сигурна съм, че ще ви хареса!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР