Михаела Маринова се държи все по-пошло! Скромното, сериозно и талантливо Мише

...
Михаела Маринова се държи все по-пошло!
Скромното, сериозно и талантливо Мише
Коментари Харесай

Михаела Маринова замяза на магистралка, приятелят й е бесен!

Михаела Маринова се държи все по-пошло!
Скромното, съществено и надарено Мише не наподобява на себе си. Това разясняват досегашни фенове на гласовитата другояче Михаела Маринова, която стана протеже на Саня Армутлиева още от тогавашния Х Фактор.
 Михаела Маринова
Михаела Маринова докара брутално пошла визия

Откакто се усеща безспорна любимка в компанията на шефката си „Вирджиния рекърдс“, Михаела се взе много на съществено. От интелигентното й и внимателно държание от ден на ден няма помен, а последните й фотоси безусловно шокираха публиката.

Мишето цъфна нощес с два фрагмента в нета, на които наподобява по-скоро на магистрална труженичка, в сравнение с себе си. Ако не прочетете, че това е нейната страница, няма и да я познаете, подготвени сме да се басираме.

Маринова е облечена в ултра тясна и къса лилава рокля, цялата в лъскави пайети. А на краката й са нахлузени кърваво червени чизми над коленете. Червилото й е в същия крещящо червен цвят. С две думи – съчетанието е убийствено и даже Джулия Робъртс в прословутия „Хубава жена“ изглеждаше по-стилно първоначално.



„Михаело, кой ти изпи акъла?! Виж се на какво си се докарала, все едно клечиш да чакаш тирове“, потресени са консуматори. Коментарите на доста от тях обаче бяха стремително изтривани.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР