Михаела Филева е бясна, че Павел толкова бързо я забрави

...
Михаела Филева е бясна, че Павел толкова бързо я забрави
Коментари Харесай

А такаа! Михаела Филева изтри Павел от живота си, той пък я прежали с Елизабет Методиева!

Михаела Филева е гневна, че Павел толкоз бързо я не помни и размени , разбра HotArena .

Че чаровната Михаела Филева и татуираният рапър Павел към този момент не са дружно не е загадка за никого. Причината за краяй на щастливата им любовна приказка, обаче, очевидно ще си остане сред тях. Няколко месеца след краха на връзките им, Николов наподобява още веднъж е намерил любовта или най-малко е пристрастен съществено по друга хубавица , известна в родните всемирски среди.

Ако приемем за чиста монета теорията, че Павел е изневерил на Михаела и по тази причина са се разделили , то новата му закачка няма да ни изненада изключително. Въпреки че го играе прочувствен и сантиментален, очевидно и той е със слаби ангели , аккто множеството мъже. След като Филева е научила за кръшването му, го е изгонила от общия им дом и изтрила всички общи фотоси с него.

Вместо да тъжи за грешката си и изгубената обич, Николов бързо-бързо се впуснал в рисков флирт . Той се срещнал със светската журналистка и носителка на короната Miss Top of the world  Елизабет Методиева на едно светско събитие. Тя била водеща, а той - в ролята на реализатор. Двамата много си допаднали от първата си среща. 

А по-късно последвали още няколко, които не били свързани с професионални задължения. И в този момент най-сочната световна клевета свързва Николов с красивата Бети Методиева ! А в това няма нищо неприятно. Все отново, и двамата са малди, красиви и свободни. Разбира се, кофти е за Филева, тъй като вижда образно какъв брой е коствала за Павел , написа " ШОУ ".

Доскоро той й се кълнеше в обич, а в този момент я размени бързо-бързо, хлътвайки по съвършените форми на миската. Николов и Методиева постоянно могат да бъдат видяни дружно на събития, само че към този момент се държат просто като положителни другари. Само да не се засекат и с Михаела някъде, че ще стане огромно шоу!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР