Михаел Шумахер сензационно може да се появи на първото си

...
Михаел Шумахер сензационно може да се появи на първото си
Коментари Харесай

Сензация от Италия: Шумахер с първа публична проява след кошмарния инцидент

Михаел Шумахер сензационно може да се появи на първото си обществено събитие след кошмарния случай в края на 2013 година

Италианското издание „ Кориере Дела Сера “ твърди, че седемкратният международен първенец ще участва на сватбата на щерка си Джина Мария с Йън Бетке. Още не се знае точната дата на събитието, което ще се организира в Майорка през лятото. Вече е нает уредник на гала.

Вилата, в която ще се организира венчавката, ще бъде оборудвана особено за потребностите на 55-годишния немец и хората, които се грижат за него. Според информациите за Пилето дава отговор екип от 15 лекари, медицински сестри и масажисти.

Германското сп. " Бунте "  допълва, че към този момент се избира охранителна компания за събитието. Основната задача на телохранителите ще бъде обвързвана с недопускането на приключването в медиите на фотоси от церемонията.

Михаел Шумахер пострада на 29 декември 2013 година, до момента в който караше ски във френския зимен център Мерибел. При рухването той си удари главата в оголена скала и изпадна в кома.

След това претърпя няколко черепно-мозъчни интервенции, а по-късно семейството му го реалокира в Швейцария и от този момент няма никаква публична информация за положението му. Единствените източници се явяват доближени до семейството.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР