Миграцията не е национален, а общ европейски проблем. Увеличеният миграционен

...
Миграцията не е национален, а общ европейски проблем. Увеличеният миграционен
Коментари Харесай

Борисов след среща с австрийския канцлер: Миграцията не е национален, а общ европейски проблем

„ Миграцията не е народен, а общ европейски проблем. Увеличеният миграционен напън към Европа ни задължава да се борим дружно за общите ни граници. Това заявих по време на среща с моя огромен другар канцлера на Австрия Карл Нехамер. По време на диалога заявих, че ГЕРБ е партията, която лидира всички процеси в Народното събрание, които препотвърдиха евроатлантическата ориентировка на България. Като образец показах признатите закони за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво, за отхвърли за импорт на съветски газ, за Лукойл, за даване на военна помощ на Украйна, за построяването на два нови нуклеарни реактора IP-1000, както и процесите по евроинтеграцията на Република Северна Македония и страните от Западните Балкани ”, написа във Facebook профила си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По време на срещата Борисов е изразил вяра, че общият европейски ангажимент за поддръжка на Украйна и украинския народ ще продължи.

„ Руската експанзия няма място в актуалния либерален свят ”, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

„ С Карл бяхме безапелационни, че партиите от Европейската национална партия би трябвало постоянно да се поддържаме. Уверени сме, че единствено дружно можем да решаваме проблемите на Европа и провокациите пред демократичния свят ”, написа още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР