“Мигрантският натиск не е преставал и не е удачно темата

...
“Мигрантският натиск не е преставал и не е удачно темата
Коментари Харесай

Зарков: Не е удачно мигрантският натиск да се използва за политически замеряния


“Мигрантският напън не е преставал и не е удачно тематиката да се употребява за политически замеряния тази заран. Този проблем е общонационален. ” Това съобщи служебният министър на правораздаването Крум Зарков по отношение на тежката злополука в Бургас станала рано тази заран, при която двама полицейски чиновници починаха след гонка с рейс, цялостен с нелегално влезнали у нас непознати жители.

 

Въпросът за мигрантския напън седи пред нас от доста време и не е спиран да бъде обсъждан от другите управления на Министерство на вътрешните работи и на Министерски съвет, сподели Зарков пред бТВ.

 

Този случай идва да ни подсети както работата, която правят тези, които ни пазят, по този начин и непрекъснатите опити реда да бъде нарушен. И в случай че през днешния ден това е вест номер едно, то десетки са случаите, когато чиновниците на реда си свършват работата безшумно и без никой да разбере. И това са случаите, в които те съумяват, сподели още Зарков. Той прикани смирено отношение към, по думите му, трагичния случай.

 

Пазенето на границите и изобщо на публичния ред лежи на избран брой хора в Министерство на вътрешните работи. И всяко ново предизвикателство, е нова тежест, сподели още Крум Зарков. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР