“Мигрантския поток рязко ще се засили.Израелското военно командване предостави видео-

...
“Мигрантския поток рязко ще се засили.Израелското военно командване предостави видео-
Коментари Харесай

проф. Николай Радулов: Мигрантския поток рязко ще се засили

“Мигрантския поток внезапно ще се ускори.Израелското военно командване даде видео- и аудиозаписи на диалози след изстрелването на ракетата. Мястото на изстрелване е от гробище, покрай болничното заведение. Тук е безспорно кой стои зад това. Това сподели проф. Николай Радулов, учител и специалист по антитероризъм и национална сигурност, в ефира на bTV.

Мигрантския поток внезапно ще се ускори

“Нормалните хора схващат, че по никакъв метод, когато има военни дейности, Израел не биха създали подобен удар. От друга страна, протичащото се в линията Газа води до съмнение във връзка с всеки гражданин на линията. Тактиката на „ Хамас “ е да се укрива в частни домове и по този начин прави съизвършител всеки живущ там “, изясни той.

Той съобщи, че има бит щабове на такива терористични организации да се построяват под полеви лечебни заведения.

„ Ясно е тук, че няма причина Израел да бомбардира болница и да настрои против себе си света. Това е преференциално на „ Хамас “, по този начин набедява Израел и прекъсва благоприятни условия за бързи договаряния за помирение. Живущите нямат избор, с изключение на да се солидаризират с „ Хамас “.

Тази военна интервенция ще даде доста жертви и от двете страни

“Ядрото на „ Хамас “ ще остане и евентуално може да се реалокира другаде, откъдето да дава команди. Иран, Техеран, всички арабски страни са им съдружници “, сподели още той.

Според него демократичното отношение е въпрос на политики, само че специфичните служби не могат да бъдат демократични, те би трябвало да пазят националната сигурност.

„ Засега у нас няма директна заплаха. Косвената е налице, сигурен съм, че до една-две седмици ще се ускори внезапно мигрантския поток. Президентът дали е направил Консултативен съвет или не, няма значение. Имаме към този момент напрежение, имаме съществени проблеми в сигурността, отговорността е на службите и изпълнителната власт. “

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР