Миглена Каканашева-Мегз също замина на екзотична ваканция в Тайланд. Но

...
Миглена Каканашева-Мегз също замина на екзотична ваканция в Тайланд. Но
Коментари Харесай

Мегз показа новите си гърди в Тайланд /снимки/

Миглена Каканашева-Мегз също отпътува на екзотична почивка в Тайланд. Но макар че е влезнала във ваканционен режим, дизайнерката не се е отдала единствено на отмора, а употребява топлото време и плажа, с цел да промотира личната си сбирка бански костюми.
Тя разгласява секси фрагменти с разнообразни модели, както цели, по този начин и от две елементи. Освен това обаче тя не пропуща да се забавлява и се снима с локални момчета на дребния остров Кай Най в Андаманско море, а към фрагмента написа: "Харесахме се отдалече ".
На един от фрагментите Мегз в алена рокля от дантела, а през материята ясно личат ареолите на гърдите ѝ. В мненията тя даже изяснява на своя клиентка, че онлайн роклята "не прозира толкоз доста ".
По време на присъединяване си във VIP Brother Каканашева доста отслабна поради прочувствените положения, в които се люшкаше. След формата тя се обърна към почитателите си с въпроса по какъв начин може да качи бързо 8 кг.
Наскоро пък Мегз показа, че е решила да усили бюста си с дребни импланти, защото била доста отслабнала. Дизайнерката поставила по 220 кубика във всяка гърда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР