MicroStrategy, известна със значителните си дялове в Биткойн, представи иновативна

...
MicroStrategy, известна със значителните си дялове в Биткойн, представи иновативна
Коментари Харесай

MicroStrategy с нова инициатива за децентрализирана идентификация, базирана на Биткойн

MicroStrategy, известна със забележителните си дялове в Биткойн, показа новаторска самодейност за децентрализирана еднаквост, наречена " MicroStrategy Orange ".

Това новаторско решение, показано от Майкъл Сейлър по време на конференцията “ ” на 1 май, употребява функционалностите за сигурност и децентрализация на BTC мрежата посредством модифицирана версия на Inscriptions технологията на Ordinals. За разлика от обичайните решения за идентификация, основани на блокчейн , Orange работи непосредствено в мрежата на Биткойн, което покачва сигурността и надеждността.

Майкъл Сейлър акцентира задачата на Orange да предефинира цифровата еднаквост, като употребява сигурността на Биткойн блокчейна. Системата е в положение да обработва до 10,000 децентрализирани идентификатора (DID) в една транзакция, демонстрирайки мащабируемост и успеваемост.

Orange се придържа към спецификацията за децентрализирани идентификатори (DID) на W3C, като обезпечава надеждни, предпазени от смяна цифрови идентичности, разчитащи само на общественият блокчейн на Биткойн за предпазване и приемане на данни.

Състояща се от услугата Orange Service, пакета Orange SDK и разнообразни приложения на Orange, самодейността разрешава издаването на DID за инспекция на самоличността без откриване на персонални данни, което е изключително потребно за браншове като финансите и опазването на здравето. SDK доставя разработчиците с принадлежности за консолидиране на опциите за децентрализирана идентификация в съществуващите приложения, като покачва сигурността и доверието в цифровите връзки.

Практическите приложения на MicroStrategy Orange се простират оттатък инспекцията на имейли до платформи за известия, мрежи на обществените медии, електронна търговия, корпоративни решения и финтех. Като закрепва цифровите идентичности върху блокчейна на Биткойн, тя вкарва ново равнище на сигурност и достоверност, намалявайки уязвимости като измами и кражба на идентичност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР