Microsoft започна да продава резервни части за своите устройства от

...
Microsoft започна да продава резервни части за своите устройства от
Коментари Харесай

Microsoft започна да продава резервни части за своите Surface устройства

Microsoft стартира да продава аварийни елементи за своите устройства от серията Surface посредством формалния онлайн магазин на Microsoft. Притежателите на Surface към този момент имат опция да закупят екрани, акумулатори, SSD дискове и други съставни елементи за замяна на развалените устройства непосредствено от доставчика.

„ Имаме удоволствието да обявим съществуването на аварийни съставни елементи, които механически грамотният консуматор може да употребява като опция за извънгаранционен ремонт. Когато закупите авариен съставен елемент, ще получите частта, както и съответните аксесоари, като да вземем за пример винтове, в случай че са планувани такива “, разяснява вицепрезидентът по услугите за устройствата и създаването на продуктите в Microsoft.

След като Microsoft си стартира да си партнира с iFixit през 2021 година, формалният уеб страница на iFixit към този момент предлага елементи за независим ремонт на устройства Surface. Така да вземем за пример можете да закупите покрития на отделението за батерията, с цел да отбраните батерията при ремонт на устройството, аксесоари за премахване на лепилото, което закрепва стъклото на екрана, и подобаващи принадлежности за премахване и замяна на самия екран.

Официалните аварийни елементи за устройствата Surface в началото ще бъдат налични единствено за потребителите на Microsoft Store от Съединени американски щати, Канада и Франция. Те ще се оферират и посредством дистрибутори. Компанията даде обещание да разгласи по кое време ще бъде подготвена да разшири географските продажби на аварийните елементи и да ги направи налични и на другите пазари.

Цените на съставените елементи са разнообразни. Така да вземем за пример цената на екрана на многофункционалния компютър Surface Studio 2 Plus е 1749,99 $, а цената на стойката за Surface Pro 9 е 56,99 $. Пълния лист на наличните съставни елементи можете да се откри в онлайн магазина на Microsoft.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР