Microsoft пусна интеграция с генеративния изкуствен интелект DALL-E в Paint

...
Microsoft пусна интеграция с генеративния изкуствен интелект DALL-E в Paint
Коментари Харесай

Вече можете да използвате DALL-E 3 в Paint

Microsoft пусна интеграция с генеративния изкуствен интелект DALL-E в Paint за всички консуматори на Windows 11. С DALL-E 3 към този момент е допустимо да генерирате изображение непосредствено в Microsoft Paint и да употребявате опциите на ChatGPT от OpenAI. Тази функционалност е налична посредством страничната лента на Cocreator в Paint.

Новата актуализация към този момент е налична за всички, освен за членовете на програмата Insider, оповестява WindowsLatest. Функцията Microsoft Paint Cocreator е налична в Windows 11 в каналите Canary и Dev от септември и неотдавна беше пусната за потребителите на канала Release Preview. От тази седмица към този момент можете да изпробвате DALLE-3 в Microsoft Paint през общоразпространения Windows 11.

За да употребявате функционалността след актуализиране на вашето устройство, би трябвало да отворите празен лист в Paint и да щракнете върху бутона Cocreator от дясната страна на лентата с принадлежности. Следващата стъпка е да вмъкнете в DALL-E на Microsoft изложение на това, което би трябвало да бъде основано.

Резултатите от работата на изкуствения разсъдък в Paint възпроизвеждат описанието много тъкмо. Можете също да видите и други разновидности за илюстрации в страничния панел Cocreator в Paint.

За начинаещи е планувано управление в четири стъпки, което да ви помогне да разберете новата функционалност на Paint.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР