Microsoft обяви планове за създаване на център за данни в

...
Microsoft обяви планове за създаване на център за данни в
Коментари Харесай

Microsoft създава център за данни в Белгия. Очакват се 60 000 нови работни места

Microsoft разгласи проекти за основаване на център за данни в Белгия. Това е част от дълголетен капиталов проект с белгийското държавно управление, разгласен от колоса.

Според компанията инвестицията ще " генерира до 31,5 милиарда евро нови доходи и ще добави повече от 60 000 работни места " в Белгия в границите на идващите четири години.

Според известие на компанията, представено от медиите, Microsoft и Белгия са се обединили в осъществяване на проект, наименуван " Digital AmBEtion ". Той е предопределен да накара обществения и частния бранш на страната да се оправят с цифровата епоха.

" Microsoft направи съдбоносен избор, като избра Белгия за регион за идващия си център за данни ", сподели белгийският министър председател Александър Де Кру. " Планът се ангажира с огромни вложения, които ще укрепят още цифровата ни конкурентоспособност и ще оказват помощ за основаването на нови благоприятни условия в цялата страна ".

" Инвестирайки в центрове за данни в Белгия, Microsoft основава най-хубавите условия за цифровизация на белгийската стопанска система ", уточни Дидие Онгена, общоприет управител на Microsoft BeLux.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР