Microsoft обяви, че скорошните проблеми със сините екрани на смъртта“,

...
Microsoft обяви, че скорошните проблеми със сините екрани на смъртта“,
Коментари Харесай

Ето коя е причината за появата на „сините екрани на смъртта“ при потребителите на Windows 11

Microsoft разгласи, че скорошните проблеми със „ сините екрани на гибелта “, които някои консуматори на Windows изпитват, не са свързани с актуализациите от месец август.

Каква е повода за казуса и какви са рекомендациите на Microsoft?

Според специалистите, главната причина е, че новите функционалности не дават отговор на опциите на фърмуера. Microsoft предлага на потребителите да се свържат с производителя на своя процесор. „ След като проучихме недоволствата на клиентите, открихме, че грешката „ UNSUPPORTED_PROCESSOR “ не е породена от недостатъци в актуализацията KB5029351 и е лимитирана до съответен вид процесори “ — се споделя в изказването.

Корпорацията работи взаимно с производителите за скорошното разрешаване на казуса и краткотрайно не дава KB5029351 на рисковите устройства.

Кои версии на Windows 11 са наранени?

Microsoft призна за казуса предходната седмица. Проучванията са открили, че той визира Windows 11 22H2 и Windows 10 21H2/22H2. Компанията също по този начин уточни, че проблематичния пач може независимо да се отстрани за стабилизиране работата на операционната система. Потребителите са помолени да не го изтеглят наново, защото това единствено ще утежни казуса.

Възможно ли е някои дънни платки да са причина и кои са те?

Тайванската компания MSI публично удостовери, че някои модели нейни дънни платки може да имат подобен недостатък. Производителят е получил няколко известия за наследник екран на гибелта с неточност UNSUPPORTED_PROCESSOR на дънните платки от серията 600/700. „ Системата реагира по този метод единствено след инсталирането на актуализацията на Windows 11, KB5029351 “ — се споделя в изказването.

Какво да извършите при поява на „ наследник екрани на гибелта “?

MSI предлага на клиентите, които към този момент са конфигурирали опционалния пакет и изпитват механически усложнения, да върнат BIOS (базовата входно-изходна система Basic Input/Output System) до по-ранната версия и да отстранен корекцията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР