Microsoft направи крачка напред в една от мерките, по които

...
Microsoft направи крачка напред в една от мерките, по които
Коментари Харесай

Microsoft премахва хиляди акаунти в Hotmail

Microsoft направи крачка напред в една от ограниченията, по които работи отдавна. Поради новата политика за активност софтуерната компания отстрани хиляди сметки в Hotmail, които в този момент са интегрирани в услугата Outlook. Процес, който към този момент се вижда тези дни, само че има редица условия, предава. 

След две години изследване и откакто остави време за всички свои консуматори, Microsoft закри сметките на всички клиенти, чийто профил е бил неактивен за дълъг интервал от време. Това е един от методите за преустановяване на множеството сметки на вашите сървъри, които от време на време генерират неточности заради пространството, което заемат, и в дълготраен проект не реагират на повтарящи се действия. За тази цел Microsoft определи като начална дата 30 август 2019 година, а като последна - 30 август 2021 година Две години, през които, в случай че не е записана интензивност, акаунтът ще спре да съществува. 

Технологичната компания постави редица условия, при които макар че потребителят не е влизал в акаунта си през тези две години, той към момента остава отворен:

- Потребители на Xbox Live. Въпреки че потребителят не е влизал в акаунта си, той работи като мост за участие сред компанията и потребителя, тъй че не се изтрива.

- Създатели на приложения в Microsoft Store. Не се отстраняват тези имейли, които дават отговор на приложение или игра, които са качени на тази платформа, защото това може да отстрани въпросното приложение.

- Длъжници с Microsoft. Потребителите с висящи сметки за заплащане в Microsoft не престават да имат деен акаунт. Така компанията подсигурява, че има метод, по който непогасената сметка може да бъде уредена. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР