МФК Спартак (Варна) започна да се готви за сезона по

...
МФК Спартак (Варна) започна да се готви за сезона по
Коментари Харесай

Шампионите на страната по плажен футбол стартираха подготовката си

МФК Спартак (Варна) стартира да се готви за сезона по плажен футбол. Тимът се събра за първо занятие през новата година на плажа в морската столица, където ще протече и по-голямата част от подготовката за дейния сезон в спорта, който започва при започване на април.

Когато атмосферните условия не разрешават занимания на открито, отборът ще търси варианти с тренировки във фитнеса или закритата зала за плажен волейбол в града. Варненци изпратиха една от най-силните си години, откакто през 2021 сътвориха възторг с представянето си в Шампионската лига достигайки до 1/4 финалите в най-силната конкуренция на континента, откакто първо завоюваха групата си, а по-късно отстраниха няколко тима по пътя до първата осмица в шампионата.

На родна сцена Спартак завоюва шестата си поредна купа, която е и десета във витрината на клуба, като за четвърта година направи това без да допусне проваляне през целия сезон. Спечелен бе и доста мощния интернационален шампионат, който се провежда във Варна към този момент по традиция, а в края на годината Спартак бе отличен и за Отбор на годината в града, което затвърди страхотната година, която изпрати клуба.

През 2022 година варненци сигурно ще са измежду тимовете с обезпечено място в главния стадий от Шампионската лига по плажен футбол, като поради насъбрания клубен коефициент отборът ще получи и покана за международния клубен шампионат. Отделно към този момент има голям брой предложения за разнообразни шампионати в Европа, които ще се разискват когато бъде направен дефинитивно бюджета за новия сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР