МФК Спартак (Варна) заминава утре за Назаре, Португалия, където ще

...
МФК Спартак (Варна) заминава утре за Назаре, Португалия, където ще
Коментари Харесай

Ясна групата на МФК Спартак за Шампионската лига по плажен футбол

МФК Спартак (Варна) отпътува на следващия ден за Назаре, Португалия, където ще взе участие за шести път в Шампионската лига по плажен футбол. Наставникът Симеон Христов дефинира група от 13 играчи за конкуренцията, от която за всеки дуел ще отпада по един от тях, защото са разрешени 12.

В състава са и новопривлечените звезди Рафиня Аморим и Рафаел Бокиня, които са международни първенци с националния тим на Бразилия. За Назаре с варненци още веднъж ще пътува и румънският голаджия Мариян Мачиука-Мачи, а останалите десетима са български футболисти.

Родният първенец започва в неделя (5 юни) против Нистру (Молдова) в 14,15 ч. българско време, ден по-късно от 17 ч. е дуелът с Рекреативо Уелва (Испания), а на 8 юни (сряда) в 21 ч. Спартак се изправя против португалския гранд Бенфика (Лисабон).

Най-сериозното класиране за варненци досега е през предходната година, когато приключиха на осмо място в Шампионската лига. Освен това те два пъти са стигали до Топ 16 в най-силния клубен шампионат на Стария континент.

Съставът за Назаре:

Вратари: Станислав Иванов, Добромир Господинов

Полеви футболисти: Костадин Иванов, Станислав Джамбазов, Павел Адамов, Георги Димитров, Илиян Илиев, Кристиан Тодоров, Иван Мартинов, Мартин Рачев, Мариан Мачиука-Мачи, Рафиня Аморим и Рафаел Бокиня.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР