Мейзи Смит и Макс Джордж дразниха феновете с поредица от

...
Мейзи Смит и Макс Джордж дразниха феновете с поредица от
Коментари Харесай

Мейзи Смит и Макс Джордж предизвикаха слухове за таен годеж след романтичната среща за Свети Валентин

Мейзи Смит и Макс Джордж дразниха почитателите с поредност от сантиментални фотоси и видеоклипове, които накараха мнозина да се убедят, че са се сгодили.

22-годишната някогашна актриса от EastEnders и 35-годишният артист от The Wanted Макс се срещат от 2022 година – като се срещнаха за първи път на снимачната площадка на Strictly Come Dancing през 2020 година, когато и двамата бяха участници в шоуто. В момента те се любуват на зимна почивка в слънчевия близкоизточен град Дубай в Обединените арабски емирства.

В сряда двойката се причисли към милиарди двойки по света, с цел да отбележат Свети Валентин - наслаждавайки се на сантиментално хранене навън дружно. И Мейзи, и Макс споделиха акценти от вечерта си посредством страниците си в Instagram - с Макс, който подаде една алена роза на по-младата си държанка.

Снимки ги демонстрираха да се усмихват дружно на маса за двама - до момента в който видеоклипове ги демонстрираха забавляван от музикант. Двойката отдаде бликаща респект един на различен, до момента в който споделяха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР