Метрото в Солун може да отвори през 2024 год. Гръцкият

...
Метрото в Солун може да отвори през 2024 год. Гръцкият
Коментари Харесай

Метрото в Солун може да отвори през 2024 г.

Метрото в Солун може да отвори през 2024 год. Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис съобщи,че е направена последната значима стъпка за откриването на метрото. Това съобщи националната гръцка телевизия ЕРТ. 

“Днес е приключено „ едно самоуверено решение “, „ в съгласие с предходното ръководство на Министерството на превоза “, да се употребява „ експертен опит – най-хубавия в Европа “.

В Солун ще бъдат изпратени 100 спомагателни полицейски чиновници

Гражданите ще осъзнаят „ голямото значение “ на плана и прикани жителите за подпомагане и схващане във връзка с измененията в трафика, до момента в който трае построяването.

Историята на построяването на метро в Солун стартира още през предишния век

През годините строителните действия са възпрепятствани поради проблеми с подпочвени води.Солун ще се трансформира във втория град в страната, разполагащ с метро.

У нас през юли месец служител на реда избави момиче, което искаше да скочи на релсите на метрото.

Както Safenews писа, на станция “Опълченска ” информенитят забелязал в далечния завършек на перона жена и момиче, коитовкопчени една в друга застрашително се бутали към релсовия път.

Тръгнал към тях, тогава дамата почнала да вика за помощ и да изяснява, че щерка й желае да скочи на релсите под влакчето.

Момичето било доста афектирано, само че служителят на реда съумял да го успокои и да го накара да седне, с цел да поговорят. Междувременно повикал екип на Бърза помощ и оказал помощ да го качат в колата за спешна помощ.

Младеж на 21 години обра 13-годишен юноша пред очите на пасажери в метрото

Инцидентът стана на стълбите на метростанция „ Европейски съюз “.

Младежът хванал момчето за ръката му и взел парите от джоба.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР