Метеорологичните условия в пролетните месеци ежегодишно са особена пречка пред

...
Метеорологичните условия в пролетните месеци ежегодишно са особена пречка пред
Коментари Харесай

Необичайна ситуация раздели българка от престижна титла при юношите

Метеорологичните условия в пролетните месеци ежегодишно са особена спънка пред уредниците на тенис шампионати навън, които са принудени да вършат рокади в програмата заради дъждовното време. Единици са обаче образците, в които конкуренциите не съумяват да приключат, само че точно такава беше обстановката в Беникарло, Испания през предходната седмица.

В юношеския ITF шампионат предсатвителката на България Йоана Константиноваа се показа чудесно до самия край. Българката трябваше да направи една последна крачка и да надиграе своята съперничка Никола Бартункова, с цел да завоюва петия си трофей при подрастващите, но времето в испанския град не разреши това да се случи. Константинова и поставената под номер едно не съумяха да излязат за мача си в запланувания за това ден, а след това уредниците оповестиха, че срещата се анулира и събитието завършва без първенец.

Константинова напусна Беникарло и се насочи към идната дестинация в графика си. През актуалната седмица тя следва да се изявава на различен младежки шампионат, който ще се организира в академията на Хуан Карлос Фереро, а през днешния ден Константинова се поздрави с първа победа и удължи отличната си серия без нито една загуба от последните си пет изиграни дуела.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР