Метеор озари част от небето над България и накара мнозина

...
Метеор озари част от небето над България и накара мнозина
Коментари Харесай

Метеор мина над България, сбъркаха го с НЛО

Метеор озари част от небето над България и накара мнозина консуматори в обществените мрежи да разгласят, че са видели НЛО. Метеорът е бил забелязан в София, Пловдив, Благоевград и в Бургас.

Според Пенчо Маркишки, физик от Националната астрономическа обсерватория „ Рожен “ при Българска академия на науките, следения през отминалата нощ светещ обект е непостоянен метеор. През декември и януари бяха дейни Квадрантидите.

Здравко Василев, спечелилият от първия сезон на реалити шоут „ Биг Брадър “ обаче е на мнение, че е видял и снимал извънземни. Той разгласява фотоси и видео в профиса си във Facebook и написа: „ Ако желаете вярвайте, в случай че желаете ми се смейте, само че това нещо нямаше земен генезис. Определено не беше дрон, аероплан или различен летящ уред. Големият въпрос е за какво избра Приморско!? P.S. В мненията има споделен клип на същият светещ обект от различен гражданин на Приморско! “

" Разкритието " на Здравко, че е видял извънземни, предизвика и други поданици на Приморско да опишат за следено НЛО в небето над курортното черноморско градче.

Един от приятелите на „ брадъра “ от Приморско споделя, че два пъти е видял извънземни над някогашна резиденция на Тодор Живков „ Перла “. Около 5 минути летящата паница седяла на едно място и внезапно се издигнала нагоре, след което изчезнала от погледа му. Майка му също е виждала светещото кълбо над Маслен нос.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР