Метавселена е широкообхватно понятие. Идеята е, че тя ще създаде

...
Метавселена е широкообхватно понятие. Идеята е, че тя ще създаде
Коментари Харесай

Животът в метавселена: Повратна точка за потребителите

Метавселена е широкообхватно разбиране. Идеята е, че тя ще сътвори нови онлайн пространства, в които взаимоотношенията сред хората могат да бъдат многоизмерни. В основата си се отнася до споделени виртуални среди, до които хората имат достъп посредством висококачествена интернет връзка, заяви. 

„ Тъй като известността на думата нараства, объркването, несигурността и смесването на термини изобилстват. Метавселената не е крипто или блокчейн технология. Те може да са съответстващи процеси или философии, само че се разграничават от метавселената. По-конкретно- тя съставлява 3D версия на интернет като паралелна низина на битие ”, изяснява вложителят Матю Бол.  

България е първата страна в света с министерство в метавселената

Много специалисти гледат на метавселената като на 3D модел на интернет - място, редом на физическия свят, където да прекарвате своя цифров живот. 

В бъдеще разходката в парка или даже визитата при доктор също ще бъдат част от метавселената.

„ Бих споделил, че това даже към този момент е допустимо. През октомври университетът „ Джон Хопкинс ” извърши първата интервенция на живи пациенти благодарение на устройство за смесена действителност ”, споделя Бол. 

Според специалиста структурата на метавселената сега е сходна на тази на Apple App Store. 

Едно от главните провокации, свързани с виртуалната действителност, е сигурността на данните в това пространство и цифровите права, които имаме там. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР