Местната власт в Ямбол реши да намали данъците за младите

...
Местната власт в Ямбол реши да намали данъците за младите
Коментари Харесай

Областен град стимулира младите семейства да се върнат, освобождава ги от данъци

Местната власт в Ямбол реши да понижи налозите за младите фамилии, а една община в България се пробва да притегли младежите да останат. 
Прочетете още
Тони скоро ще стане на 2 години и майка му се усеща спокойна в Ямбол. " В момента съм в майчинство. Имам малко детенце и със брачна половинка ми живеем в подобен спокоен град като Ямбол. Напоследък много се промени. Той като стана много по добър, по-хубав за живеене и подготвя младежите да имат деца, да живеят тук, да отглеждат децата си в чист Ямбол ", твърди Мадлен Джеджева, представена от Нова ТВ

Мадлен и брачният партньор ѝ развиват дребен бизнес и са удовлетворени от живота си. За да върне още младежи в Ямбол, общината взема решение да ги освободи от налози.

„ Искам да подчертая, че това е един сигнал към нашите съграждани, които са напуснали родината ни. И  към страната, тъй като считам, че тя има доста повече лостове, с които да повлияе да се върнат българите ”, твърди Валентин Ревански, кмет на община Ямбол.

Според планът за наредба на кмета Ревански младите фамилии, завърнали се или пристигнали да живеят в Ямбол, няма да заплащат налог за едно главно жилище и за един лек автомобил в границите на три години. Те ще могат да посещават гратис културните мероприятия на общината, а децата им, в случай че са на възраст до 10 години, ще упражняват гратис в общинските спортни клубове в границите на 3 години.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР