Месеци след като вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов

...
Месеци след като вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Несоциализираните поколения роми се превръщат в проблем за националната сигурност

Месеци откакто вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов показа пред обществото своята Концепция за промени в политиката за интеграция на ромския етнос в България, напълно скоро ще я внесе за разглеждане. Това сподели общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичната община Карлос Контрера, който уточни още, че е реалност, че тази идея би трябвало да се одобри и даже да се обогати.

"Преди месеци, когато започнахме този спор, заявих, че чакаме оферти и то градивни. Проблемът с тази голяма маса от хора, която се е десоциализирала, не е партиен проблем. Това е проблем на страната. Виждате низ от произшествия, които демонстрират, че измежду нас живеят генерации, за които човешкият живот, достолепие и морал не са годни ", акцентира Карлос Контрера в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му главната концепция на концепцията, която вицепремиерът Каракачанов следва да внесе публично за разглеждане, е да наложи още веднъж законността в местата където тя липсва. Според него с тази задача не могат да се оправят разнообразни неправителствени организации или даже Църквата. "Няма по какъв начин НПО-та или Църквата да запълни този юридически и властови вакуум. Как НПО-ата ще решат казуса с безразборната раждаемост, с безотговорното родителство в страната. Как ще решат въпроса с раздутия обществен пакет, който се употребява за паразитиране ", настоя Карлос Контрера.

Общинският консултант добави още, че по концепцията се водят договаряния с друг интензитет. Контрера акцентира, че би трябвало да се работи по предварителна защита на национално равнище и против възможен мигрантски напън. Според него в тази тенденция има какво още да се направи, тъй като случаите демонстрират, че хора от центровете от отворен вид в София правят закононарушения и може да са съпричастни към други. Представителят на Вътрешна македонска революционна организация уточни още, че партията се готви за идните локални избори през есента, а задачата им на тях е затвърждаване или надграждане на резултата от евровота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР