Месец след представянето на Renault Master Van H2-TECH, HYVIA- специализираният

...
Месец след представянето на Renault Master Van H2-TECH, HYVIA- специализираният
Коментари Харесай

HYVIA с две нови водородни предложения. Идват на пазара през през 2022 година

Месец след представянето на Renault Master Van H2-TECH, HYVIA- профилираният за електрически автомобили с водородно задвижване и инфраструктура венчър на Renault Group и Plug Power, анонсира две нови прототипни разработки, които ще бъдат осъществени в серийни пазарни оферти през идната година.

Първата от двете нови разработки се назовава Renault Master Chassis Cab H2-TECH и както подсказва името й съставлява шаси-кабина на новия Master, оборудвана с атомна задвижваща система и предлагаща спомагателна модулност, опция за персонализация и характерни осъществявания на надстройките, а формалните данни сочат самостоятелност от към 250 кирометра.

Втората оригиналност е градският минибус Renault Master City Bus H2-TECH. Той предлага опция за превозването на до 15 пасажера, а свободният му пробег е към 300 километра. От разясняват, че той е чудесно решение за бизнеси, градски управи и местни обществени услуги.

И двата електрическия автомобил са оборудвани със задвижващи системи- купе, електромотор, батерия (33 kWh) и атомна апаратура, създадени на територията на Франция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР