Месец след по-доброто от очакваното представяне на Демократическата партия на

...
Месец след по-доброто от очакваното представяне на Демократическата партия на
Коментари Харесай

Мнозинството американци с критична оценка за работата на Байдън като президент

Месец след по-доброто от предстоящото показване на Демократическата партия на междинните избори в Съединени американски щати, президентът Джо Байдън получава поредна, само че сериозна оценка на своето ръководство и на националната стопанска система, заяви Асошиейтед прес.

Ново изследване на Центъра за проучване на публичните въпроси на Асошиейтед прес откри, че 43% от пълнолетните в Съединени американски щати утвърждават метода, по който Байдън се оправя с работата си като президент, до момента в който 55% не го утвърждават. Това е сходно на резултатите от допитване през октомври, единствено седмици преди изборите на 8 ноември, които множеството американци смятаха за основни за бъдещето на страната.

Само към една четвърт споделят, че нацията се движи в вярната посока или че стопанската система е в положително положение. Тези два индикатора бяха значително негативни през годината, защото инфлацията стегна хватката си, само че бяха по-положителни през по-голямата част от първата година на ръководството на Байдън.

На междинните избори републиканците поеха контрола върху Камарата на представителите, само че не с такава внушителна преднина, както се очакваше от тях, до момента в който демократите даже усилиха болшинството си в Сената, което беше затвърдено с успеха на демократа Рафаел Уорнок на балотажа на 6 декември в щата Джорджия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР