Месец след обявяването на изцяло новите Unlimited мобилни планове Vivacom

...
Месец след обявяването на изцяло новите Unlimited мобилни планове Vivacom
Коментари Харесай

Ерата на неограничените възможности оживява с иновативна инсталация от Vivacom

Месец след оповестяването на напълно новите Unlimited мобилни проекти Vivacom показва съвременна арт апаратура - Unlimited space by Vivacom. Неин създател е известният български актьор Венелин Шурелов, който създава концепцията, въодушевен от концепцията за цялостна независимост и неограничени благоприятни условия за другарство в новата акция на телекома. Vivacom кани всеки, който желае да изпита едно забавно и извънредно преживяване, да посети Unlimited space by Vivacom в Сердика Център в София в интервала 14-16 октомври, в Mall Plovdiv 20-23 октомври и в Mall Galeria в Бургас 27-30 октомври.

„ Арт инсталацията разрешава на фена в нея да се трансформира в съавтор и чрез пространството и технологиите да открие себе си в една безкрайна действителност “, споделя създателят Венелин Шурелов, който е прочут на ценителите на актуалното изкуство със своите разнородни планове и пърформънси, съчетаващи цифровите технологии с обичайни артистични прояви. „ Бях въодушевен от мотото за цялостна независимост и неограничени благоприятни условия за другарство, към което съвсем всички хора се стремят. За мен Unlimited предизвика визията по какъв начин ние, хората, непрекъснато се съизмерваме с безкрайността и се стремим да надскочим рестриктивните мерки “, добавя създателят.

Инсталацията съставлява новаторска структура навътре в която са комбинирани огледала, видео проекция с динамично наличие и модерно градско озвучаване с електронни детайли. Автор на звуковия дизайн е Иван Шопов. Със своя неповторим дизайн тя дава опция на посетителите да видят своя мултиплициран облик, да потърсят друг ракурс и да намерят най-хубавата позиция към себе си.

Посетителите на Unlimited space by Vivacom могат да вземат участие в игра и да завоюват един от три iPhone 14. За задачата би трябвало да си създадат фотоси или видео от неповторимото прекарване и да ги споделят като пост в Инстаграм с #unlimitedbyvivacom. Пълните правила за присъединяване в играта може да видите.

Представянето на арт инсталацията идва единствено месец след оповестяването на напълно новите 5 Unlimited цени на Vivacom с включени неограничени минути, SMS-и, мегабайти и достъп до 5G мрежата на телекома за всички консуматори, във всички ценови категории, за първи път в България. Мобилните цени се оферират на атрактивни цени и с спомагателни придобивки за клиенти на закрепени услуги, започващи от 18.99 лв.. С тази стъпка Vivacom даде цялостна независимост за безкрайно другарство на всички консуматори на мобилни услуги в България.

За United Group:

Базираната в Холандия United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Опирира в осем страни, компанията има близо 15 милиона консуматори и повече от 15 500 чиновници. Тя генерира към 2.5 милиона евро годишни доходи. United Group има най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие от целия свят. Значителните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват превъзходството на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година United Group е мажоритарна благосъстоятелност на BC Partners, една от най-големите международни капиталови компании.

В България United Group има телекомуникационния оператор Vivacom, най–голямата мултиплатформена медийна компания в страната - Нова Броудкастинг Груп, както и медийната група Телеграф.

За повече информация, посетете
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР