Месец след като получи дълго и чувствено обяснение в любов

...
Месец след като получи дълго и чувствено обяснение в любов
Коментари Харесай

Ергенът Виктор май наистина е ерген, Мария го заряза?

Месец откакто получи дълго и чувствено пояснение в обич от приятелката си Мария, Ерген №1 Виктор е още веднъж самичък.

Брюнетът чукна 33 години през април и бе засипан с думи на обич от Мария, блогър и странник, с която се среща още преди началото на фотосите на предаването. " Макар да не обичаш да празнуваш рождения си ден, през днешния ден аз съм тук, с цел да го направя специфичен. Но няма да е единствено този ден, ще са всички, в които се събуждам до теб. Знам, че сме сложни, че се учим и че ни се случва да повтаряме някои неточности. Но аз съм тук. До теб. За да ги изправим дружно. За да опознаем по-добрата версия на себе си. Обожавам дълбоката ти, детска душа, тази безкрайна галактика в главата ти и аромата на парадайс ", написа тогава Мария.

Днес от тези думи нями и диря в обществените мрежи, двамата не се и следват, а общите им фотоси са изтрити. Пропукване сред двамата имало от няколко месеци, само че в началото те решили да си дадат късмет. Виктор бе самичък на купона на " Господари на ефира " през април и още тогава стана ясно, че сред двамата не всичко е цветя и рози.

На мачото не му върви напоследък. Той сякаш щеше да има графа в " Преди обед ", в която да се опитва в разнообразни специалности. Тази му работа продължи рекордно малко и откакто Виктор стана хлебар и готвач, рубриката и той потънаха в небитието.

Същото се случи и с участията на фитнес фанатика при Николаос Цитиридис. Виктор се появи едвам три четири пъти в късното шоу. Сега фенове се чудноват по кое време новият Ерген Евгени ще последва образеца на Виктор, пипе Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР