Месец мина от трагичната смърт на Денис Теофиков, а истината

...
Месец мина от трагичната смърт на Денис Теофиков, а истината
Коментари Харесай

Евтин PR или просто любов към един приятел? Хейтъри нападнаха Антонио и Лео за песента за Денис

Месец мина от трагичната гибел на Денис Теофиков, а истината за аргументите, довели изпълнителя до съдбовното му решение, надали ще излезе в миналото на бял свят. Денис обаче продължава да живее в спомените на приятелите му, като двама от тях даже записаха ария в негова памет.

Става въпрос за Антонио и Лео и песента " Един от нас ", отдадена на Денис. Въпреки че песента се одобри много задушевно от почитателите и на Денис, имаше и значително хейт към Антонио и Лео, като двамата бяха упрекнати, че натрупат популярност на гърба на една покруса. Е, това е прекомерно, прекомерно надалеч от истината.

Виж още: Приятелката на Денис Теофиков избухна: " Това е послание към всички, които ме сочат с пръст "

" Никой не натрупа популярност на гърба на Денис! Не би трябвало да си човек, в случай че правиш такова нещо. Алекса ми е братовчедка, бяха дружно с Денис от няколко години. Никога не са желали да споделят връзката си, тъй като тя знаеше какъв му е интервалът и че не би трябвало да го свързват с никой. Денис е звезда. Няма какво да се приказва на тази тематика, че някой си прави реклама на негов тил ", безапелационен е Антонио. 

Иначе самият текст е " пристигнал " от единствено себе си от тъга. " Всичко е в съгласие с родителите на Денис ", разясняват изпълнителите. 

Виж още: Биляниш с откровения за булимията, мисли ли за второ дете и за един специфичен мъж в живота ѝ 

Наскоро и Алекса бе упрекната, че е почнала да обявява връзката си след гибелта на Денис и по този метод търсела известност. " Едва ли, в случай че в миналото съм търсила известност, щях да я диря в този миг. През всички тези години не съм желала, не съм имала нужда да манифестирам възприятията си. Нито аз, нито той! Нашата обич си беше единствено за нас ", съобщи преди дни тя. " Нямахме потребност от утвърждение, нямахме потребност да потвърждаваме на който и да било, какъв брой е мощна любовта ни ", добавя още тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/antonio13_official/
https://www.instagram.com/leo.hitmusic/
https://www.instagram.com/dteofikov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР