Месец август обещава личният ни живот да бъде наситен със

...
Месец август обещава личният ни живот да бъде наситен със
Коментари Харесай

Любовният ви хороскоп за август

Месец август дава обещание персоналният ни живот да бъде кондензиран със събития. Някои представители на зодиака ще могат да изградят нови любовни връзки. За други, ретроградната Венера е подготвила мимолетни занимания. Планетарните събития ще разсънят нови чувства и вероятности пред нас и любовта не е изключение.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новия месец родените под знака на зодията ще би трябвало да подредят целите си. Овен е много твърдоглав и горделив знак, кадърен да загуби любовта заради подозрения по отношение на нейната взаимност и колебливост. Няма потребност от отсрочване. Август е добър месец да говорите намерено и непосредствено за възприятията си.

Звездите способстват за сантименталното ви въодушевление, а признанието ще бъде признато с приятност. За фамилните Овни има риск от спорове, чести кавги. Периодът ще бъде плевел, разтревожен, защото редица планетарни събития ще са „ отговорни “ за това. Бъдете деликатни!

Телец

През най-летния месец самотните Телци не би трябвало да чакат подарък от ориста. Но не е належащо да се отказвате от нови запознанства. Те ще ви оказват помощ за повишение на самочувствието, ще ви вдъхновят да извършите някои леки промени във визията си. Със своя сексапил с лекост ще омагьосвате представителите на противоположния пол.

Що се отнася до тези от вас, които са във връзка, връзките с обичания човек ще бъдат гладки, спокойни и хармонични. Възползвайте се от тази сила, с цел да задълбочите или да преоткриете връзката ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, август може да бъде месец на обновяване и смяна за вас. Може да откриете, че вашите желания и ползи в любовните връзки са се трансформирали. Бъдете по-внимателни към страстите си, само че бъдете наясно и с възприятията на другите.

Като цяло интервалът носи промени за вас в персонален проект. В началото на месеца новите запознанства за необвързаните ще се окажат мимолетни, през втората половина има възможност да се появи човек, с който да се усетите на едно друго равнище с повече доверие. Емоциите ви ще бъдат взаимни.

Семейните Близнаци ще би трябвало да намерят салдото с колегата, с цел да избегнат конфликтните обстановки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР