Месец август идва с много енергия за успехи. Но въпреки

...
Месец август идва с много енергия за успехи. Но въпреки
Коментари Харесай

Какво предвещават таро картите за всяка зодия за август?

Месец август идва с доста сила за триумфи. Но все пак ще се наложи да не бързаме, а да бъдем по-търпеливи. Разпиляването на персоналната ни сила в доста направления също няма да е работещо за нас. Ето за какво е значимо да се фокусираме върху едно нещо и да го следваме. Хубави страсти няма да липсват, само че ще има и тествания. Какво демонстрират таро картите за вашата зодия вижте в идващите редове.

Овен: Кралица жезли

През новия месец август ще имате опцията да изразите себе си в целия си искра. В любовната връзка ще има пристрастеност и огромно предпочитание да надхвърлите нормалните граници. За персоналния живот това е отлична карта, само че в работата Овенът ще се нуждае от повече убеденост. Ще имате доста хрумвания, само че има риск да се натоварите прекалено много със стрес.

Не се поддавайте на въздействието на хора, които могат да ви внушат, че не сте задоволително положителни в това, което вършиме. Август ви дава опция да извършите крачка напред, по тази причина не се отхвърляйте.

Телец: Асо пентакли

Представителите на зодия Телец ги чака благодатен интервал. Много от нещата ще се случват по този начин, както ви се желае. Август ще ви носи повече успокоение. Каквото и да предприемете, ще съумеете. Време е да се изправите и да се покажете на света, създавайки основата за по-нататъшно развиване. Август е удобен и за промени в дома, градината, спорт.

Близнаци: Кралица на жезлите

Близнаци, вашето мото за август е " Аз съм себе си ". Вие сте мощни и ще поемете контрола над всичко, движейки се с отмерено движение към върха. Това е отлично, само че прочувствено тази динамичност може да ви натовари. Не се колебайте да поискате помощ, когато се нуждаете от нея. Таро картите ви поучават да насочвате вашата сила за градивни неща, задоволително релакс и да не се поддавате на отрицателни мисли.

Рак: Асо чаши

Скъпи Раци, страстите ще ви следват и през август. Чувството за вътрешна цялост, любовта към живота ще ви владеят. Блаженство, неприкритост, вътрешна естетика, голям капацитет за духовно развиване, опция да намерите същинско благополучие... Всичко това ви носи новият месец. Периодът е удобен за нашарване на обществения живот, за нови хрумвания и отмора.

Лъв: Двойка пентакли

За Лъвовете акцентът ще бъде върху построяването на партньорства. Това важи както за любовта, по този начин и за връзките в работата. За някои представители на този знак август ще бъде месец на смяна, изключително що се отнася до въпросите свързани с дома. Това може да значи нов дом, събиране под един покрив с обичан човек, само че и противоположното - делене на жилищно пространство. Бизнес срещите през август могат да ви донесат приятни промени, предава az-jenata.bg.

Дева: Голям Аркан " Справедливост "

Таро картите разкриват, че е време за развиване, Деви. Отдавна ли обмисляте да запишете някакъв курс, да работите върху персоналното си развиване, да надградите уменията си? Периодът е подобаващ да започнете да изграждате нова действителност малко по малко. Не отлагайте, всичко, което започнете да градите този месец, защото ще имате опция да постигнете прогрес. С верните дейности може да постигнете доста. Очакват ви промени, за някои разрешаване и на юридически въпроси.

Везни: " Глупакът " Голям Аркан

Хубавите неща ще ви следват и през този летен месец. Сега може да започнете някои инициативи от нулата. Опитайте се да не блокирате всичко ново, което може да влезе в живота ви, като нови запознанства, оферти. За някои представители на зодията, август носи и нови любовни страсти. Наслаждавайте се на ваканцията си, в случай че можете да отделите време за такава и обмисляйте добре новите си хрумвания.

Скорпион: " Луната " Голям Аркан

Месец август ще се окаже доста значим за вас, Скорпиони, във връзка с по-нататъшната ви траектория на придвижване, която ще зависи от това по какъв начин ще изживеете този интервал. Някои от вас може да се почувстват комплицирани и да не знаете по какъв начин да излезете от лабиринта. Но не бързайте да се разстройвате. Трябва да спрете, с цел да видите изхода.

Сега търсите своя път, не изисквайте решения от себе си. Опитайте се да чувствате повече, в сравнение с да мислите. Може би е време да се разделите с предишното. Картите таро разкриват прогрес за вас или неуспех.

Стрелец: " Императорът " Голям Аркан

Стрелци, време е да си поставяте цели, да се деянията като същински император за реализирането им. Покажете лидерските си качества, хората са подготвени и желаят да ви следват. Основното нещо е да се придържате към явен проект и да не се отклонявате от планувания път, тъй като шансът ще ви следва. Бъдете дейни през новия месец, не си позволявайте да мързелувате.

Козирог: Рицар жезли

Козирози, имате прелестен август. Това е вашето време на достижения, само че се опитвайте да балансирате, с цел да не стигнете до бърнаут. Дава ви се опция да демонстрирате някои от вашите умения. Август ви дава обещание и доста приятни срещи. Периодът е подобаващ за спортни интензивности, здравословна смяна в метода на хранене, грижа за духа и тялото.

Водолей: Деветка чаши

Приятни страсти, благополучие, избор. Това е част от смисъла на тази таро карта. Събитията, които ще се случат този месец, ще ви карат да се чувствате задоволени, заредени с позитивни мисли и страсти. Оптимизмът ще ви стимулира да си поставяте нови цели. Бъдещето ще ви се вижда по-светло. Ще имате опцията да избирате в каква най-хубава посока за вас да продължите, както в работата, по този начин и в персонален проект.

Риби: Кралица мечове

През новия месец на някои Риби ще се наложи да разрешат някои въпроси, изискващи разумно мислене. Започнете - най-малко страсти, най-много здрав разсъдък. За да постигнете мечтаните цели този месец, ще би трябвало да вземете нещата в свои ръце и да ръководите процеса, а не да чакате някой различен да работи вместо вас. Таро картите ви поучават да бъдете гъвкави към обстановките. Също по този начин месецът може да ви донесе провеждането на договаряния и сключването на значими контракти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР